Neler Yeni

Yardım Faturalı telefon ile imei atılan arasındaki fark nedir?

drocco

80+ Bronze
Doğuda Hakkari Şırnak gibi yerlerde Xiaomi telefonlar çok ucuz orjinal ama imesiz sonradan atıyorlar faturalı telefonlardan ne farkı var?

NespaY

80+ Silver
Doğuda Hakkari Şırnak gibi yerlerde Xiaomi telefonlar çok ucuz orjinal ama imesiz sonradan atıyorlar faturalı telefonlardan ne farkı var?
Yurtdışından çok ucuza getirtiyorlar bir şekilde telefonları ve telefonların vergisi ödenmediği için Türkiye'de hat çalışmıyor arama yapamıyorsun yani imei ise telefoncular kaçak imei bulup telefonlara işliyorlar bu imei ler 3 ay bazıları 1 yıl dayanabiliyor telefoncular bu imei işlemini 50-100 TL aralığında yapıyor ama imei nin her an gitme şansı olup sürekli tekrar yaptırma gibi bir uğraşı var.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Selim
1 garantisi yok 2 başka cihazın imeisi klonlanip bu cihaza yazılıyor başka da bir farkı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yurtdışından çok ucuza getirtiyorlar bir şekilde telefonları ve telefonların vergisi ödenmediği için Türkiye'de hat çalışmıyor arama yapamıyorsun yani imei ise telefoncular kaçak imei bulup telefonlara işliyorlar bu imei ler 3 ay bazıları 1 yıl dayanabiliyor telefoncular bu imei işlemini 50-100 TL aralığında yapıyor ama imei nin her an gitme şansı olup sürekli tekrar yaptırma gibi bir uğraşı var.
Sağlam birine yaptırınca gitmiyor.

şahin doğan

80+ Platinum
Arkadaş 4 Telefoncu gezdi hepsi 1 ayda patladı öyle diyorsan öyle olsun.
En garanti yöntem evde kullanılmayan eski tuşlu vs telefonların IMEI'sini alıp yeni cihaza atmak.

wolfgang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Eren Ayaz
gitmeme şansı da var. illa gidecek diye bir şey yok.

drocco

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu telefonları buldum istesem alabilirim sizce almalı mıyım? Faturalı fiyatlarına göre yoksa riske girmeye değmez mi?
Note 11 Pro -- 4500 TL
Note 11 S -- 4000 TL
Note 10 S -- 3800 TL

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Selim
Arkadaş 4 Telefoncu gezdi hepsi 1 ayda patladı öyle diyorsan öyle olsun.
Şanssızmış biraz. Evde 3 cihaz var 2sini başkası birini kendim attım hiçbirinde problem yok. Biri 2 yıllık cihaz diğeri 1 yıl diğeri 5 6 ay.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu telefonları buldum istesem alabilirim sizce almalı mıyım? Faturalı fiyatlarına göre yoksa riske girmeye değmez mi?
Note 11 Pro -- 4500 TL
Note 11 S -- 4000 TL
Note 10 S -- 3800 TL
Cihazlara imei atılıp atılmadığını sor. Snapdragon işlemcili cihazlara imei atılmıyor bu sebeple donanımsal müdahale ile içindeki direnç değiştirilip imei atiliyor. Mediateklerde bu problem yok fakat yine de imei atiliyor mu diye sorun. Ve bence değer. O paraya yurtiçi 5 para etmez cihaz alacağıma yurtdışı güzel bir cihaz alırım. Bu devirde alo demeye bile zorlanan cihaza 5k istiyorlar.

yorumsizdeTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Note 11 Pro -- 4500 TL
Note 11 S -- 4000 TL
Note 10 S -- 3800 TL
Nedense 11 serisinin görüntüsünü hiç sevmiyorum 10 s var bende IMEI haftaya atcam evde kendim LG var eski telefon onunkini attıracam eğer attiracagin IMEI kendi telefonun ise kapanma söz konusu olmaz kapanma dediğimiz şey eğer sana atılan IMEI tekradan 2. Kez başka telefona atılırsa kapanır ama kendi telefonu IMEI atacağın için kısaca 2. Kez o imei kullanılmayacağı için ömürlük olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,335
Üyeler
165,343
Son üye
GTXyugi
Top Bottom