Bunu ana monitör yapıp elimdekini 2. monitör yapmayı düşündüm.Bilmiyorum detaylı araştırmak lazım, yan monitör diye çok kasmamıştım ben, 240a falan fazladan para vermeye ne kadar gerek var siz karar verin.
Bunu ana monitör yapıp elimdekini 2. monitör yapmayı düşündüm.Bilmiyorum detaylı araştırmak lazım, yan monitör diye çok kasmamıştım ben, 240a falan fazladan para vermeye ne kadar gerek var siz karar verin.
2. monitör olarak bu 1080p alınır hocam bende öyle yapmayı düşünüyorum şimdi alıp2ksı mı alınır bu mu 2. monitör olarak
2.monitör olarak bu mu alınır yoksa Lenovo r24s miKod: GGWP250
![]()
FAZEON X27F167H 27" 165Hz 0.5ms SS IPS FHD GAMING MONITOR (3 YIL SIFIR ÖLÜ PİKSEL GARANTİLİ) - Fiyatı, Yorumları
FAZEON X27F167H 27" 165Hz 0.5ms SS IPS FHD GAMING MONITOR (3 YIL SIFIR ÖLÜ PİKSEL GARANTİLİ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
27" 2k nasıl ana monitör olarak onu denediniz mi2. monitör olarak bu 1080p alınır hocam bende öyle yapmayı düşünüyorum şimdi alıp
Ben Fazeon aldım artık ne çıkarsa bahtımıza.Fazeon yerine bunu alabilirsiniz
![]()
AOC 24G42E 24" 180 Hz 0,5ms FreeSync HDR10 Fast IPS Oyuncu Monitörü - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ama 27 inçFazeon yerine bunu alabilirsiniz
![]()
AOC 24G42E 24" 180 Hz 0,5ms FreeSync HDR10 Fast IPS Oyuncu Monitörü - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com