Haydranoyd
80+
- Reaksiyon skoru
- 160
Çoğu yerde var stok bizim köyde bile var480 Liralık olanın web stoğu bitmese alırdım.
Çoğu yerde var stok bizim köyde bile var480 Liralık olanın web stoğu bitmese alırdım.
parolpara+iyzicosu olan zaten direkt bunu alsın90mm olan çoğu soğutucu stok fan ile benzer değer veriyor. Stok fandan iyidir de "stok fan kullanmadık arkadaşlar" bahanesi yemez.
500tl den ucuz olan 4 borulu 120mm olan fena değil. Dark Freezer X123 ile rakip oluyor. O bütçelerde takılan adam da performanstan çok cebine bakar. Oluru var.
1K olan gereksiz. Özellikle Thermalright lar varken + şu canavar varken
![]()
Enermax ETS-T50A-BK-ARGB Soğutucu
Kullanıcılar, sabit gökkuşağı RGB aydınlatma efektleri oluşturmak için fanı bağlamak üzere PWM güç kablosunu kullanabilir, yazılım veya adaptör gerekmezwww.gaming.gen.tr
90mm olan çoğu soğutucu stok fan ile benzer değer veriyor. Stok fandan iyidir de "stok fan kullanmadık arkadaşlar" bahanesi yemez.
500tl den ucuz olan 4 borulu 120mm olan fena değil. Dark Freezer X123 ile rakip oluyor. O bütçelerde takılan adam da performanstan çok cebine bakar. Oluru var.
1K olan gereksiz. Özellikle Thermalright lar varken + şu canavar varken
![]()
Enermax ETS-T50A-BK-ARGB Soğutucu
Kullanıcılar, sabit gökkuşağı RGB aydınlatma efektleri oluşturmak için fanı bağlamak üzere PWM güç kablosunu kullanabilir, yazılım veya adaptör gerekmezwww.gaming.gen.tr
Bu Tükenmek üzere yazanlar gri renkte yazıyor bazıları stokta var şeklinde tikli yazıyor tükenmek üzere olan kesin var mı mağazadaÇoğu yerde var stok bizim köyde bile var
Mağazadan satın al de mağazayı seç yoksa bile 2 gün içinde getiriyorlar. Zaten sipariş mağazada olsa bile teslim süresi varBu Tükenmek üzere yazanlar gri renkte yazıyor bazıları stokta var şeklinde tikli yazıyor tükenmek üzere olan kesin var mı mağazada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bi de bu fazeondan macun da çıkıyomuş benim macunnum kkurumuş hangi markayı almalıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
stok amd fanı takılı şu an boşta 80 derece ama macun kurumuş ondan
mağazadan satın al diye bi seçenek yok kral bendeMağazadan satın al de mağazayı seç yoksa bile 2 gün içinde getiriyorlar. Zaten sipariş mağazada olsa bile teslim süresi var
o zaman şubeyi arayıp sor pardonmağazadan satın al diye bi seçenek yok kral bende
Stok bekle veya x123 falan al hangi işlemci için istiyorsun? 9cmliği de alabilirsin
Beyler 479 olan stokta yokya bu kuponla 675 e geliyor ne diyorsunuz alınır mı
12400 f şuan stok fan mevcutStok bekle veya x123 falan al hangi işlemci için istiyorsun? 9cmliği de alabilirsin
Amd ryzen 5 7500f kullanıyorum şuan stok fan takılı 1000tl liğe gerek varmı yoksa 500 lüğü alıyimmi veya 1k ya daha iyi önerileriniz varsa oda olabilirFAZEON A3120TRA 120MM RGB KULE TİPİ İŞLEMCİ SOĞUTUCU 479 TL
FAZEON A3120TRA 120MM RGB KULE TİPİ İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
FAZEON A3120TRA 120MM RGB KULE TİPİ İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
FAZEON A2120TRA 90MM RGB KULE TİPİ İŞLEMCİ SOĞUTUCU 267 TL
FAZEON A2120TRA 90MM RGB KULE TİPİ İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
FAZEON A2120TRA 90MM RGB KULE TİPİ İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
FAZEON A4120TAB 120MM ARGB SİYAH KULE TİPİ İŞLEMCİ SOĞUTUCU 1026 TL
FAZEON A4120TAB 120MM ARGB SİYAH KULE TİPİ İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
FAZEON A4120TAB 120MM ARGB SİYAH KULE TİPİ İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
500 olanı al geç benceAmd ryzen 5 7500f kullanıyorum şuan stok fan takılı 1000tl liğe gerek varmı yoksa 500 lüğü alıyimmi veya 1k ya daha iyi önerileriniz varsa oda olabilir
Bana kalırsa 9cmlik de iş görür 5600 için iş görüüyor12400 f şuan stok fan mevcut