Fazeon bu monitör alınır mı? Özellikleri fiyatı ile kıyas eder misiniz?

VeV1

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
452
tek kriterin düşük olmayan hz ve ıps olması mı ? çözünürlük tercihin falan yoksa bütçene göre daha uygun önerelim

tek kriterin düşük olmayan hz ve ıps olması mı ? çözünürlük tercihin falan yoksa bütçene göre daha uygun önerelim
2k 1440p, 27inc ten büyük olmamalı. Ips de önemli bir faktör olurdu benim için, çünkü malum insan ister istemez her zaman anyı açıdan ekrana bakmıyor. Tabi fiyatı da düşününce şuan bundan uygununu bulamadım maalesef daha önceden 1080p kullanıyordum şuan. almışken 2k istiyorum inşallah. ^_^:shy:

2k 1440p, 27inc ten büyük olmamalı. Ips de önemli bir faktör olurdu benim için, çünkü malum insan ister istemez her zaman anyı açıdan ekrana bakmıyor. Tabi fiyatı da düşününce şuan bundan uygununu bulamadım maalesef daha önceden 1080p kullanıyordum şuan. almışken 2k istiyorum inşallah. ^_^:shy:
yani isteklerinize ve bütçenize bakıcak olursak attığınız monitörden uygununu bende bulamadım . ama tavsiyem şudur özellikle sistemine uygun monitör almalısın senin sistemin 2 k da oyun oynatmayacaksa 2 k monitör almanın pek bir anlamı olmaz mesela ayrıca bütçeyi biraz daha arttırabılme ihtimalin varsa bence hemen alma biraz daha bütçeyi arttırmayı bekle

Attığın monitör hakkında pek bir bilgim yok ama bütçeyi biraz daha artırırsan 7.000TL'ye güzel monitörler var.

Aynısını ben de düşündüm. İndirim gelir mi diye merak ediyorum. Hepsiburada yorumlarımda ekranda çizgi çıktığını söyleyen var, ölü piksel olduğunu söyleyen var, pivot olmadığını söyleyen var ve sadece siyah ekran olduğunu diyen var

@thepublicman bilgin var mıdır

Monitör nasıl sizce alınır mı 2kdiye güzel bide en ucuzu bu ama fazeon markası nasıl ve iyi midir bilmem yoksa özellikleri fena değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,358
Üyeler
184,775
Son üye
Annieee
Geri