Fazeon F15 750w kasa alınır mı??

Reaksiyon skoru
38
Arkadaşlar yakında bir sistem toplamayı düşünüyorum,bu kasanın tipi güzel geldi,içindeki psu nasıldır?
Bir tek içinin olduğu bir konu bunu bulabildim.
@yusuf7878

Bir ara Vatan'da Kasa-Psu halinde sistem olarak satıldı.Tasarımı dediğin gibi güzel, pek foyat performans açısından olmasada bence alınır.

Arkadaşlar yakında bir sistem toplamayı düşünüyorum,bu kasanın tipi güzel geldi,içindeki psu nasıldır?
Bir tek içinin olduğu bir konu bunu bulabildim.
@yusuf7878
İçinde noname kapasitörler mevcut. Ki o konuda da bahsetmiştim zaten. Sadece bunlar anlaşılıyor o fotoğraftan.

Kondansatörden dolayı 12v hattında kayıp oluşmaz. Ondan önce bakılması gereken farklı yerler var lakin gördüğüm kadarıyla bulk kapasitör iyi olsada ikincil kısımdaki minik kapasitörler no name bir firmaya ait gibi duruyor.

Keşke biraz daha sağdan fotoğraf alabilseydiniz. En azindan regulasyon çeşidini görürdük. Muhtelemen 650W'lık versiyon ile benzerdir. 12v bobini küçük tutulup DC-DC koymuş olabilirler. Eğer o şekildeyse etiket hilesi oluyor o. Pek de Kalitesizlikten dolayı değil.

PSU'nun double forward topolojide olduğu belli. Zaten gidipte LLC beklemezdim.

Ayrıca capXon markası kötü bir marka değil. Normal giriş seviye bir üreticiler. Msi mag A750GL ve A850GL modellerinde hem bulk kapasitörde hem de filtrelemede yer alıyorlar. En azından chengX markasını görmedik.

Bu arada güç kaynağından her açilış kapanışta "tık" diye bir ses çıkıyor mu? 650W'liķ modelde röle vardı.

Hocam yani çok sıkıntıya sokar mı ana kapasitör iyi demişsiniz
Dediğim gibi çok bilgi yok. O noname dediğim kapasitörlerin markasıda belli değil zaten. Sadece bildiğim bir modele benzetemedim. 650w'lık modeli çok kötü olmasada bilemiyorum.

Geri