FAZEON MONİTÖRLER ALINIR MI ?

hepsiburada da bende bakıyordum ürünün yorumlara bakim dedim bir tane iyi yorum yazan yok puanı 3.2 :D

200 Hz Fazeon monitörüm var 4 bin tl'ye almıştım sanırım, içinde BOE üretimi panel kullanıyor bendeki model. Işık sızması var onun dışında memnunum. Bu model hakkında bir fikrim yok maalesef sadece marka yeterli değil monitör almak için, mutlaka gerçek test arayın.
ışık sızması çok belirgin mi yada neden geri göndermedin ki 3 yıl garantisi yok mu

Beğenenler vardı seçenek olarak düşübülğr

hepsiburada da bende bakıyordum ürünün yorumlara bakim dedim bir tane iyi yorum yazan yok puanı 3.2 :D
İşte ben de o yüzden kararsızım kağıt üstünde sitede yazan verilere baktığımda çok iyi 240HZ 0.5ms bu fiyatta bu özellikler çok çok iyi ama önemli olan bunları yapabiliyor mu gerçek mi veya bir sorun oluştuğu zaman garantisi var mı yetkili servisi var mı birisi benimle ilgilenecek mi sıkıntısı çıkar mı Işık sızması yırtılma ghosting gibi sorunlar olur mu ?

ışık sızması çok belirgin mi yada neden geri göndermedin ki 3 yıl garantisi yok mu
Belirgin bir yerde var. Haklısın değişim istesem iyi olurdu benim için. O zamanda monitör ihtiyacım vardı evdeki ile görüntü bile alamadığımdan göndermek istemedim sanırım. Bu arada ışık sızması şans işi biraz da, gelen modelde de çıkabilirdi.

Fazeon Amerika'lı ama Çin'de başka markalara üretim yaptıran bir marka. MSI, Tharmaltake gibi markaların ürün hazırlattığı fabrikalarda üretim yaptırdıklarını iddia ediyorlar. Doğru olabilir ama markanın üreticiden ne istediği de önemli. Bazı monitörleri ve PSU'ları güzel çıkmıştı ama bu modeli hakkında bilgi yok.
@Yiğit_Emre Buna bak. Distribütör İtopya olması lazım.

Bende Monitör arayışındayım aklımda bir kaç tane var
gigabyte G25F2 24.5

AOC 24G42E 24'inc

MSI MAG 272F FHD 27''

Bu monitörleri Konuşalım isterseniz hocam yardımcı olmuş olursunuz veya benim profildeki konulara yazabilirsiniz :)

Şu şekilde hocam merak edersen, soldaki belli ediyor kendini karanlık sahnede, sağdaki fark edilmiyor diğer renk değişimleri tel kamerası ile alakalı.

Ekler

• 2.webp
    2.webp
    47 KB · Hit: 6
ileri zamanda panellerde sorun çıkıyormuş herhalde hcam
daha önce hiç kullanmadım o yüzden panel konusunda bişey diyemem ama AOC iyi bir marka o markayı istiyorsan uygun bi model
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu şekilde hocam merak edersen, soldaki belli ediyor kendini karanlık sahnede, sağdaki fark edilmiyor diğer renk değişimleri tel kamerası ile alakalı.
evet kötü duruyor hani duruşu önemli değil ama veridğimiz paranın karşılığı olmadığı için sıkıntı oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,348
Üyeler
183,415
Son üye
İsmail.001
Geri