🔥İndirim FAZEON X27F540 27" 540Hz 0.5ms Monitör 19.999 TL

Bütün markalar 10-30ms aralığında mı başka bir yerde deme linç yersin ha. Marka da tr de yeni
sanirim bi sıkıntısı var mıdır bilmiyorum.
response time, input lag vs. bir sürü değeri istinaden yapılan testler bunlar hocam, 10-30 ms diye biliyorum günümüz monitörlerini ama bu konuda daha fazla bilgi sahibi varsa gelsin yeşillendirsin, kör cahil gibi savunmam dediğimi hocam merak etme :)

Sadece monitörün bir renk tonunu vermesine bakarak bütün gecikmesini analiz edemeyiz asıl bu cahillik olur bence.

360 hzden sonrasını zaten göz algılamıyor napcaniz 540 hz
Fark ediyor hocam insan gözünde hz sınırı yoktur görüntüyü direk olarak alırsınız bu yüzden bütün hz değerleri fark ettirir lütfen doğruluğundan emin olmadığınız bilgileri paylaşmayın

Fark ediyor hocam insan gözünde hz sınırı yoktur görüntüyü direk olarak alırsınız bu yüzden bütün hz değerleri fark ettirir lütfen doğruluğundan emin olmadığınız bilgileri paylaşmayın
Algılar zaten orada ufak bi yanlış yazım yapmışımda,360tan sonrasını algılamak zor,herkes kolay kolay algılayamiuir.

360 ile 540 farkını anlayamıyorsan zaten ilk başta gözlüğe/doktora yatırım yaparak işe başlayabilirsin. :)
Bunun gibiler 5 yıl öncede 144den sonrasına geçmeye gerek yok ne gerek var 240a diye yorum atıyolardı boşverin takmayın.

Arkadaşlar bunun 300hz olan modelini almayı düşünüyorum siz ne dersiniz tavsiyeleriniz nedir

540hz de efsane fiyat çıkmış

Bunu alacak adamın işi zaten belli arkadaşlar espor düşünenlere tavsiyem almayın 27 inç boş iş sırf 1-2 youtuber övdü diye yanlış tercihler yapmayın marka yurt dışında da o kadar ünlü değil kullanan 1 tane esporcu bile yok. Alıcaksanız 24 inç bişey alın Turnuvalara çıktığınızda monitörler 27 inç ips panel olmicak sonuçta. Büyük ihtimalle bütün oyunculara aynı anda hitap eden bir monitör yapmak istemişler ama gümletir bu.

Geri