Fazla fps almanın yararı var mıdır?

Poyraz Efendi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,260
Mesela 165 hz ekranım var 165 üstü aldığımda input lag azalır mı?Yada 165e sabitlemeli miyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesela 165 hz ekranım var 165 üstü aldığımda input lag azalır mı?Yada 165e sabitlemeli miyim?
Burada baz aldığım oyun cs.fazla fpsin yararı var mı?

165 e sabitlersen daha iyi olur.

Fazla FPS alman ekran kartının çizim gecikmesini azaltır fakat göreceğin kareler yine aynı gecikmelerde görünecek yani farkı olmayacak.
165 FPS üstü almanın herhangi bir mantığı görünmüyor.

Fps sabitlemek daha mantıklı olacaktır şimdiye kadar hiç faydasını görmedim fazladan fpsin. Ama şöyle bir şey uyguluyorum ve tavsiye ediyorum. Bir sayıya sabitlenince arada bir onun altını görüyor 165 sabitse 164-163 oluyor anlık eğer tam akıcı olması için 2 fazlasını sabitle ben 77 kullanıyorum oyunlarda mesela 167 gibi öyle daha faydasını gördüm akıcılık konusunda.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burada baz aldığım oyun cs.fazla fpsin yararı var mı?
144 hz altında bir monitörün olsaydı FPS önemli boşver sync derdim. Ancak 144 hz ve üstü değerlerinde zaten akıcı oynandığı için sync açmak en iyisi olur. 144 hz ve üstü ekrana sahipseniz sync açıp FPS sabitlemeniz en iyisi olur.

Hz’e sabitlemek mantıklı olan, hem parçaların sıcaklığı vs. İçin .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,754
Üyeler
189,319
Son üye
lldvfirst
Geri