42 dereceye yat kalk dua et bence.42 derece çok değilEkran kartım 42 dereceden aşağı düşmüyor %100 de çalışıyor fanlar ve daha dün değiştirdim fanları yenisiyle sizce termal macunu yenilemem lazım mı ya da başka ne yapabilirim ?
ekran kartı yeni mi ve modeli nedir?Ama oyuna girince direk monitör kapanıyor bir de 2 gündür bakıyorum hiç bişeyide yok tozu filan da fanlarda temiz güzel ce çalışıyor
Ddu ile sil birdaha yüklerimisinAma oyuna girince direk monitör kapanıyor bir de 2 gündür bakıyorum hiç bişeyide yok tozu filan da fanlarda temiz güzel ce çalışıyor
abi 42 derecede kapanıyorsa ekran kartı gg olmuştur kankaEkran kartını alalı 1 yıl oldu ve modeli RX580 MSI GAMİNG X modeli
birde ekran kartını söküp fan bağlantılarını yapmadıysanda kapanabilir pcEkran kartını alalı 1 yıl oldu ve modeli RX580 MSI GAMİNG X modeli
42 derece iyi değil derken knk42 derece çok iyi bir derece sıcaklıkgan olduğunu düşünmüyorum
42 derece çok iyi bir derece sıcaklıkgan olduğunu düşünmüyorum
abi 2080 ti bile 70 80 derece alıyor42 derece çok iyi bir derece sıcaklıkgan olduğunu düşünmüyorum
İyi demişim?42 derece iyi değil derken knk
Mesaj otomatik birleştirildi:
abi 2080 ti bile 70 80 derece alıyor
iyi derece olduğunu düşünmüyorum demişsinİyi demişim?