Neler Yeni

Öneri Fazla makro tuşu olan mouse önerisi

Seliminde dediği gibi stok yok internette mağazadan alman lazım onunkini alabilirsiniz
1609612414094.png

Onunkine de böyle bir şey yazmışlar bilemedim.

Yine oraya geliyoruz yani okey reis.
bi de G502 Lightspeed ile Hero arasında manyak fiyat farkı var sebebi nedir acaba başkan?

Meraktan soruyorum Lightspeedi alacak böbreğin yok zaten de :D

g502 hero gibi sağında solunda çok fazla tuş olan mouse en ucuz nedir (dandik olmayan)

teşekkürler şimdiden.

@zbabomen @Furkan Aslan yine yardımınıza muhtacım agalar, mışığı için aldığım mouse un mışıkları bozuldu :/
Benzer tasarım ve özelliklere sahip, sadece daha hafif Basilisk V2 var. Bakabilirsin. Fiyatının da size uyacağını düşünüyorum.

Benzer tasarım ve özelliklere sahip, sadece daha hafif Basilisk V2 var. Bakabilirsin. Fiyatının da size uyacağını düşünüyorum.
bu dediğiniz mouse da normal tuşlar ve dpi tuşları hariç kaç tuş var tam düzgün resim bulamadım :(

Yine oraya geliyoruz yani okey reis.
bi de G502 Lightspeed ile Hero arasında manyak fiyat farkı var sebebi nedir acaba başkan?

Meraktan soruyorum Lightspeedi alacak böbreğin yok zaten de :D
Lightspeed kablosuz diye biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu dediğiniz mouse da normal tuşlar ve dpi tuşları hariç kaç tuş var tam düzgün resim bulamadım :(
razer-basilisk-v2-gaming-mouse-5.jpg

Hocam 11 farklı özelleştirebilir tuş var olarak görünüyor. Kendimde 3 gündür falan kullanıyorum. Her tuş ayrı ayrı özelleştirilebiliyor. Solda 3 tane, scroll tuşu sağa ve sola doğru hareket edebiliyor , bir de scroll tuşunun tıkıyla 3 tane de burda var. Dpi tuşu dediğimiz 2 tane de orada tuş var. 2 Adet de Mouse'un sağ ve sol clickleri ve son olarak da mouse'un altındaki profil tuşuyla 11 tane.

Hocam 11 farklı özelleştirebilir tuş var olarak görünüyor. Kendimde 3 gündür falan kullanıyorum. Her tuş ayrı ayrı özelleştirilebiliyor. Solda 3 tane, scroll tuşu sağa ve sola doğru hareket edebiliyor , bir de scroll tuşunun tıkıyla 3 tane de burda var. Dpi tuşu dediğimiz 2 tane de orada tuş var. 2 Adet de Mouse'un sağ ve sol clickleri ve son olarak da mouse'un altındaki profil tuşuyla 11 tane.
Gayet kullanışlı görünüyor, özellikle de tek tuşun birden fazla tuşa dönüşmesi ilginç ve güzel bir düşünce.

Geri