Uygulama vardı bunun için ismini hatırlamıyorum gamepadi öyle görüyorduyardım...
Eğer eski bir gamepad ise x360ce indirebilirsiniz. (x360ce videolarını kurulumunu izleyin.) DualShock4 gibi bir gamepad ise genelde algılar ama algılamıyorsa Steam'e dış oyun olarak ekleyip Steam Girdisini açıp oyuna girebilirsiniz.yardım...
200 tl aldığım klasik bir konsol x360 olması gerikiyor o zaman değil mi?Eğer eski bir gamepad ise x360ce indirebilirsiniz. (x360ce videolarını kurulumunu izleyin.) DualShock4 gibi bir gamepad ise genelde algılar ama algılamıyorsa Steam'e dış oyun olarak ekleyip Steam Girdisini açıp oyuna girebilirsiniz.
Evet hocam x360ce. Kurulumunu falan da izleyin unutmayın.200 tl aldığım klasik bir konsol x360 olması gerikiyor o zaman değil mi?
Aynen aynen en mantılı yöntem buydu Steame ekle öyle oyna uygulama indirince bazen kafası karışıyordu uygulamanınEğer eski bir gamepad ise x360ce indirebilirsiniz. (x360ce videolarını kurulumunu izleyin.) DualShock4 gibi bir gamepad ise genelde algılar ama algılamıyorsa Steam'e dış oyun olarak ekleyip Steam Girdisini açıp oyuna girebilirsiniz.