FC 24 MAVİ EKRAN HATASI

WebHead

80+
Reaksiyon skoru
3
Ben hayatımda bu ea kadar rezil bir oyun firması gerçekten görmedim ya.Geçen hafta oyuna girerken girmiyor ve repair yapınca giriliyordu(her seferinde bu arada).Şimdi artık repair ile girmeyi de geçtim mavi ekran hatası veriyor :D Ana ekran gelmeden önce çıkan ekrandan sonra driver overran stack buffer mavi ekran hatası veriyor.Bu sorunu yaşayıp çözümü olan arkadaşımız var mıdır acaba?

Son güncellemeden sonra bende de tıpa tıp aynı sorun boy göstermeye başladı. Daha önce repair sıkıntısı da dahil olmak üzere herhangi bir sıkıntı yaşamamıştım. Anti cheat yüklendikten sonra tam oyuna girecekken mavi ekran çıkıyor ve PC crash yiyor. 6800 XT kullanıyorum. 24.2.1 ve 24.3.1 sürücülerini denedim ikisinde de sorun mevcut. Sorunsuz oynayan da birsürü kişi var, sorun sürücüde ve sadece bazı kart serilerinde olabilir zira aynı sürücü ve 6700 XT kullanan arkadaşımda sorun olmadı. Sizin ekran kartınız nedir?

Ben hayatımda bu ea kadar rezil bir oyun firması gerçekten görmedim ya.Geçen hafta oyuna girerken girmiyor ve repair yapınca giriliyordu(her seferinde bu arada).Şimdi artık repair ile girmeyi de geçtim mavi ekran hatası veriyor :D Ana ekran gelmeden önce çıkan ekrandan sonra driver overran stack buffer mavi ekran hatası veriyor.Bu sorunu yaşayıp çözümü olan arkadaşımız var mıdır acaba?
Genel sorun güncelleme gelmesini bekleyin.

Sanırım FIFA 23'teki paket açma animasyonunun oyunu çökertmesi tarzı bir durumla karşı karşıyayız. AMD'nin o sorunu çözmek için sürücü yayınlaması yaklaşık 3-4 ay sürmüştü. Bakalım bu sorunu ne kadar hızlı çözecekler.
FIFA24'te de sorun yaşayan var. EAAntiCheat kaynaklı bir durum var.

Sanırım FIFA 23'teki paket açma animasyonunun oyunu çökertmesi tarzı bir durumla karşı karşıyayız. AMD'nin o sorunu çözmek için sürücü yayınlaması yaklaşık 3-4 ay sürmüştü. Bakalım bu sorunu ne kadar hızlı çözecekler.
Amd ile alakalı değil bu sefer sanırım hocam Nvidia Rtx 3050 laptop kullaniyorum bende de ayni sorun var bibkaç çözüm deniyeceğim çözebilirsem buraya da yazarim

Aynı sorun bende de var şuan. Ama sadece FC24'te değil Battlefield 2042'de de aynı sorunu yaşıyorum. Sanırım EA kaynaklı bir problem. Ekran kartım RX 7600.

aynı sorun bende de var çözüm bulamadım.

Arkadaşlar bellek yalıtımını etkinleştirdikten sonra sorun çözüldü.

Geri