FC 25 Ücretsiz olur mu?

Reaksiyon skoru
250
Fifa 23 ücretsiz hale gelmişti ama ilgili şirket piyasadan çekilme kararı almış aynı yıl. FC 25 de ücretsiz hale gelir mi?

Fifa 23 ücretsiz olmadıki hiç.

7-8 ay sonra eaplay'e eklenir. Ücretsiz olacağını sanmıyorum.

Yaramaz 300 max 400 verebilirim indirime girerse cs2 den kasa biriktiriyorum indirim gelince satıcam toplu %95 indirim bekliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Korsan denizlerde gemi basan siyahiler olmuyor mu?
300 400 e dusmez belkı 600 a anca duser belkı 800 bu sevıylere kolay kolay dusmez

20 dolar çok ciddi.
Her yıl şaşmaz haziranda en hüyük indirimi alır. Sonraki oyunun çıkmasına 2 ay kala yani. indirim sıralamasını söyliyim kış indiriminde 20 küsür dolar olacak. Mayıs haziran gibi 13 dolara kadar düşüyor. 4 yıldır şaşmadı bu sistem.

Oyun ücretsiz olmadı sadece korsan olarak indirdin.
Piyasadan çekilmediler sadece fifa isim hakları için talep etti ve parayı vermiyeceklerini söylediler.
20 , 21 ve 22 daha kırılmadı ve 23ün kırılması bir mucize idi.
25 in kırılmasını hiç bekleme.

EAFC 25 ücretsiz olma ihtimali yok, indirime girse bile fiyatı 1000TL altı olmaz yakın zamanda. 6 ay sonra büyük indirim görür.
Ufl diye bir oyun gelicek knk aralıga ertelendi o oyun fıfaya rakip olarak çıkarılacak dendi ronaldo oyuna maddi destek olmus
UFL çıksa bile rekabet edecek durumda değil. En az 3-4 yıl daha geliştirilmesi gerek. Demosunda bile oynanış çok kötüydü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,597
Üyeler
183,860
Son üye
ismailnrn
Geri