Emre_- 80+ Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 10 Reaksiyon skoru 0 26 Eylül 2025 #1 Fc 26 da üç büyükler hariç yani anadolu takımlarının formaları güncel değil. Yeni formalar gelicek mi ? Yoksa benim oyunumla ilgili bir problem mi ?
Fc 26 da üç büyükler hariç yani anadolu takımlarının formaları güncel değil. Yeni formalar gelicek mi ? Yoksa benim oyunumla ilgili bir problem mi ?
F fqruk80 80+ Katılım 26 Eylül 2025 Mesajlar 4 Reaksiyon skoru 0 26 Eylül 2025 #2 Emre_- yazmış: Fc 26 da üç büyükler hariç yani anadolu takımlarının formaları güncel değil. Yeni formalar gelicek mi ? Yoksa benim oyunumla ilgili bir problem mi ? Devamı için tıklayın... knk gelicek onlar şuan pazarda çıkmadı ya daha sonradan gelir
Emre_- yazmış: Fc 26 da üç büyükler hariç yani anadolu takımlarının formaları güncel değil. Yeni formalar gelicek mi ? Yoksa benim oyunumla ilgili bir problem mi ? Devamı için tıklayın... knk gelicek onlar şuan pazarda çıkmadı ya daha sonradan gelir
Emre_- 80+ Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 10 Reaksiyon skoru 0 26 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 fqruk80 yazmış: knk gelicek onlar şuan pazarda çıkmadı ya daha sonradan gelir Devamı için tıklayın... Eyvallah kankacım
fqruk80 yazmış: knk gelicek onlar şuan pazarda çıkmadı ya daha sonradan gelir Devamı için tıklayın... Eyvallah kankacım