Takılmayabilir ben 4 kere alışveriş yaptım hepsi takıldı takılsa bile eline ulaşır sorun yaşamazsın. FC motoda kargo ücreti çok fazla ben 74 euro ödemiştim 2 yıl önce. Onun yerine hiç bir şekilde gümrükle uğraşmak istemezsen ve kargo ücretini bedavaya getirebilirsin amazon global üzerinden alışveriş yapabilirsin. Özellikle bazı ürünlerde kargo ücreti bile olmuyor. Ayrıca her türlü iade ve sorun durumunda amazon en iyi site.Arkadaşlar merhaba fc motodan 560 € luk alışveriş yapmak istiyorum toplam 4 parça gümrüğe takılır mı takılsa da gümrük vergisini ödesem ürünler bana gelir mi tecrübeli biri var mı bu konuda ?
İstediğim ürünler var mı öncelikle ona bakayım ve bu amazondan sipariş etsem gümrükte takılma ihtimali yok değil mi ? ve ne kadar sürede gelir ? FC Mota 31 € kargo bedeli var sadece ona da razıyım yeter ki gelsin ürünler xdTakılmayabilir ben 4 kere alışveriş yaptım hepsi takıldı takılsa bile eline ulaşır sorun yaşamazsın. FC motoda kargo ücreti çok fazla onun yerine hiç bir şekilde gümrükle uğraşmak istemezsen ve kargo ücretini bedavaya getirebilirsin amazon global üzerinden alışveriş yapabilirsin. Özellikle bazı ürünlerde kargo ücreti bile olmuyor.
Ben bu ürünü almıştım hala kargo ücreti bedava gözüküyor mesela.Amazon.com. Spend less. Smile more.
Free shipping on millions of items. Get the best of Shopping and Entertainment with Prime. Enjoy low prices and great deals on the largest selection of everyday essentials and other products, including fashion, home, beauty, electronics, Alexa Devices, sporting goods, toys, automotive, pets...www.amazon.com
İstediğim hiçbir ürün amazonda yok üzdüTakılmayabilir ben 4 kere alışveriş yaptım hepsi takıldı takılsa bile eline ulaşır sorun yaşamazsın. FC motoda kargo ücreti çok fazla ben 74 euro ödemiştim 2 yıl önce. Onun yerine hiç bir şekilde gümrükle uğraşmak istemezsen ve kargo ücretini bedavaya getirebilirsin amazon global üzerinden alışveriş yapabilirsin. Özellikle bazı ürünlerde kargo ücreti bile olmuyor. Ayrıca her türlü iade ve sorun durumunda amazon en iyi site.
Ben bu ürünü almıştım hala kargo ücreti bedava gözüküyor mesela.Amazon.com. Spend less. Smile more.
Free shipping on millions of items. Get the best of Shopping and Entertainment with Prime. Enjoy low prices and great deals on the largest selection of everyday essentials and other products, including fashion, home, beauty, electronics, Alexa Devices, sporting goods, toys, automotive, pets...www.amazon.com
İki firmada da gümrüğe takılmaz diyemeyiz. Paket büyük olduğu için genellikle takılıyorlar. İstediğin ürünlere bak özellikle kargo ücretsizlere yönelmeye çalış. Amazonda gümrük vergisi çıkar ama takılma şansı hiç yok. Çünkü senden ücreti keserken gümrük ücreti alıyor zaten. Direk girişte ödeme çıkarsa amazon tarafından ödeniyor. Eğer gümrük vergisi çıkmaz ise eline ulaştıktan sonra desteğe gümrük ücreti alınmış mı diye sor alınmamış ise iade bile alabiliyorsun. Hatta bazı ürünlerde gümrük ücreti ödemeden getirim yapmışlığım var amazon üzerindenİstediğim ürünler var mı öncelikle ona bakayım ve bu amazondan sipariş etsem gümrükte takılma ihtimali yok değil mi ? ve ne kadar sürede gelir ? FC Mota 31 € kargo bedeli var sadece ona da razıyım yeter ki gelsin ürünler xd
ama malesef amazonda istediğim hiçbir şey yok :/İki firmada da gümrüğe takılmaz diyemeyiz. Paket büyük olduğu için genellikle takılıyorlar. İstediğin ürünlere bak özellikle kargo ücretsizlere yönelmeye çalış. Amazonda gümrük vergisi çıkar ama takılma şansı hiç yok. Çünkü senden ücreti keserken gümrük ücreti alıyor zaten. Direk girişte ödeme çıkarsa amazon tarafından ödeniyor. Eğer gümrük vergisi çıkmaz ise eline ulaştıktan sonra desteğe gümrük ücreti alınmış mı diye sor alınmamış ise iade bile alabiliyorsun. Hatta bazı ürünlerde gümrük ücreti ödemeden getirim yapmışlığım var amazon üzerinden
Sen bilirsin dostum Berik markasını ilk defa gördüm. Alpine veya dainese dönebilirsin amazon üzerinden. Ama tabi ki de senin tercihin. Çanta güzelmişama malesef amazonda istediğim hiçbir şey yok :/
bakalım en kötü almanyadan birilerine getirttireceğiz çanta harbiden güzel bu aradaSen bilirsin dostum Berik markasını ilk defa gördüm. Alpine veya dainese dönebilirsin amazon üzerinden. Ama tabi ki de senin tercihin. Çanta güzelmiş
Amazon hakkında şu bilgilendirmeyi yapayım eğer satıcı amazin değil ise yurt dışı ürünlerinde iade işlemleri için kargo ücretini kendi cebinizden ödeyebilme olasılığınız var. Satıcı insiyatifine kalmış.Takılmayabilir ben 4 kere alışveriş yaptım hepsi takıldı takılsa bile eline ulaşır sorun yaşamazsın. FC motoda kargo ücreti çok fazla ben 74 euro ödemiştim 2 yıl önce. Onun yerine hiç bir şekilde gümrükle uğraşmak istemezsen ve kargo ücretini bedavaya getirebilirsin amazon global üzerinden alışveriş yapabilirsin. Özellikle bazı ürünlerde kargo ücreti bile olmuyor. Ayrıca her türlü iade ve sorun durumunda amazon en iyi site.