Haziran'da gelecek.gamepasse gelcek herhalde ondan gelmiş indirim gibi
Bu oyun hiçbir türlü alınmaz. Futbol oyunu oynamak isteyen arkadaşlar bu Kanada yapımı oyuna bulaşmayıp, UFL'nin çıkışını bekleyebilir. Paranıza yazık olur. Sinir, stresten başka bir getirisi yok.Şu anda alınır mı? Daha da iner mi yoksa? Bir de epic indirimiyle ne kadar olur? Tavsiyeleriniz bekliyorum dostlar.
Dostum ufl daha efootball kalitesinde bile değil o oyunda bir hiç bence.Başararısız bir yapım yani.Bu oyun hiçbir türlü alınmaz. Futbol oyunu oynamak isteyen arkadaşlar bu Kanada yapımı oyuna bulaşmayıp, UFL'nin çıkışını bekleyebilir. Paranıza yazık olur. Sinir, stresten başka bir getirisi yok.
Ultimate team için değer kanka.aga delimisiniz her sene aynı oyunu hatta dahada kötüye giden bi oyuna 1200 çok
en dusuk 1k olur cunku epicte daha pahalı steame gore 15 gun beklerım dersen dahada azına ınmez benceŞu anda alınır mı? Daha da iner mi yoksa? Bir de epic indirimiyle ne kadar olur? Tavsiyeleriniz bekliyorum dostlar.
margt rbi abl eğr sn grçksn bn sni ttmin edrm istiysnFiyatlar tatmin edinceye kadar Pes 13'den devam
Aldım bile.en dusuk 1k olur cunku epicte daha pahalı steame gore 15 gun beklerım dersen dahada azına ınmez bence
trade ban normalde kalkıyor oyun banı hala olabilir başka hesaptan almanı tavsiye ederimArkadaşlar konuyla bağımsız olarak soruyorum fc 24 banlıydım ea da fc 25 aldığımda banlı olur muyum ?
Teşekkür ediyorum.trade ban normalde kalkıyor oyun banı hala olabilir başka hesaptan almanı tavsiye ederim