🔥İndirim FC25 Steam'de 35 Dolar!

Şu anda alınır mı? Daha da iner mi yoksa? Bir de epic indirimiyle ne kadar olur? Tavsiyeleriniz bekliyorum dostlar.

Şu anda alınır mı? Daha da iner mi yoksa? Bir de epic indirimiyle ne kadar olur? Tavsiyeleriniz bekliyorum dostlar.
Bu oyun hiçbir türlü alınmaz. Futbol oyunu oynamak isteyen arkadaşlar bu Kanada yapımı oyuna bulaşmayıp, UFL'nin çıkışını bekleyebilir. Paranıza yazık olur. Sinir, stresten başka bir getirisi yok.

aga delimisiniz her sene aynı oyunu hatta dahada kötüye giden bi oyuna 1200 çok

Bu oyun hiçbir türlü alınmaz. Futbol oyunu oynamak isteyen arkadaşlar bu Kanada yapımı oyuna bulaşmayıp, UFL'nin çıkışını bekleyebilir. Paranıza yazık olur. Sinir, stresten başka bir getirisi yok.
Dostum ufl daha efootball kalitesinde bile değil o oyunda bir hiç bence.Başararısız bir yapım yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aga delimisiniz her sene aynı oyunu hatta dahada kötüye giden bi oyuna 1200 çok
Ultimate team için değer kanka.

en dusuk 1k olur cunku epicte daha pahalı steame gore 15 gun beklerım dersen dahada azına ınmez bence

35 dolar değil 15 dolar olsa alınmaz bildiğin silkeleme oyunu 24 de aynı 25de aynı :D

Arkadaşlar konuyla bağımsız olarak soruyorum fc 24 banlıydım ea da fc 25 aldığımda banlı olur muyum ?

Geri