Sonunda geldi hayatsız gibi ut kasabilirimAlıntıyı görüntüle
Save 60% on EA SPORTS FC™ 25 on Steam
EA SPORTS FC™ 25 gives you more ways to win for the club. Team up with friends in your favourite modes with the new 5v5 Rush, and manage your club to victory as FC IQ delivers more tactical control than ever before.store.steampowered.com
Nereden örneğin?KOD OLARAK DAHA UCUZA ALABILIRSINIZ
Fut kasıyorsan değer. Hikayeli için ise ortada.kış indiriminde kaç dolar olur bu
birde ea fc 23-24 var almaya değer mi
Siz oynuyor musunuz fut? Bu sene x'de oyunu erken bitirmişler tarzıckartlar görüyorum. Çoğu sene sonu kartlar gibi. Kasım ayından bitirmişler oyunu gibime geldi.Fut kasıyorsan değer. Hikayeli için ise ortada.
Evet oynuyorum.Siz oynuyor musunuz fut? Bu sene x'de oyunu erken bitirmişler tarzıckartlar görüyorum. Çoğu sene sonu kartlar gibi. Kasım ayından bitirmişler oyunu gibime geldi.
Hocam ut'in durumu nasıl geçen senelere göre ekstra kötü mü? Bir tek kariyer için de almak istemiyorum.Evet oynuyorum.
Geçen sene çok paket veriyordu bu sene ne paket veriyor ne de düzgün oyuncu çıkıyor paketten. Ek olarak oyun daha da yavaşlamış. Oyuncular geçen seneye göre 0.75 gibi hareket ediyor.Hocam ut'in durumu nasıl geçen senelere göre ekstra kötü mü? Bir tek kariyer için de almak istemiyorum.
Her sene daha da beter etmeyi nasıl başarıyorlar anlamıyorum. Sağolun.Geçen sene çok paket veriyordu bu sene ne paket veriyor ne de düzgün oyuncu çıkıyor paketten. Ek olarak oyun daha da yavaşlamış. Oyuncular geçen seneye göre 0.75 gibi hareket ediyor.
Tatmin eden fiyat 3 dolarFiyatlar tatmin edinceye kadar Pes 13'den devam
steamdende ea app'a bağlanıyor.alacak arkadaşlara tavsiyem ea app üzerinden satın alın steamde her sene problemler yaşanıyor aynı para zaten
biliyorum ikisi bir çalıştığından problem oluyor zatensteamdende ea app'a bağlanıyor.