Hayatımda gördüğüm en saçma karşılaştırma.Hangisi üni kazanamam diyip mesleğe mi gitsem acep?
Gitçeğin meslek lisesi nerede veya fen lisesi.Hangisi üni kazanamam diyip mesleğe mi gitsem acep?
Saçmalama istersen tabii ki meslek dostum fen diende ne bilim bıraksın okulu felanHangisi üni kazanamam diyip mesleğe mi gitsem acep?
Yazılım istediğim için kaldırmak zorundayım.Siri cevaplıyor;
Önerim eğer sayısal kaldıramıyorsan Anadolu Lisesine gitmendir.
Bir şey soracağım anadolu da 2. dil varmı almanca gibi?Ders çalışmayan biri olarak diyorum ki çalışmıyorsan Fene gitme.
Sürekli insanlar çalışmadığım için baskı kuracak vs. bundan dolayı depresyona bile girebilirsin.
Diğerleri çalışırken sen oyun oynayıp onlardan 1 tık daha düşük alınca "*****" yerine konulacaksın.
Anadolu en sağlıklısı ya da Meslekten yazılım seçip kendini geliştirmeni öneririm, keşke zamanında bunu yapmama izin verseydi ailem.
@Tost Kayaoğlu
Gideceği okula da bağlı benim okulum MF okulu ve Anadolu Lisesi. Bütün Anadolular MF değil ama.Siri cevaplıyor;
Önerim eğer sayısal kaldıramıyorsan Anadolu Lisesine gitmendir.
Bursa da fen lisesine gitcek kadar derslerde iyiysen git bence ama önemli olan hayalin yazılımcı olup keyif almak varken neden mühendis olup zorla çalısasın.Bursa da.
evet var ama meslek lisesinde yok.Bir şey soracağım anadolu da 2. dil varmı almanca gibi?