José Mourinho
80+ Silver
yine aylardan kasımSizce kim kazanır?
aralarındaki maçlarda İlk maç: 17 Ocak 1909 En çok kazanan: Fenerbahçe (148) Maç sayısı: 395 son maç nef stadyumu fenerbahçe 2-1 galatasarayAynen.
Matematiksel olarak bakıldığında Galatasaray daha başarılı.
Oyuncu 1905 left the server
hocam eski bir futbolcu olarak ve halı sahalarda bizzat aynı pozisyonu yaşadım ve 3 gün önce oldu her seferinde el kararı çıktı ve topu kendim rakibe bıraktımKardeşim elini mi keselim adamın ne yapacak bu pozisyonda elini?
Genel başarıya bak bakalım birde.aralarındaki maçlarda İlk maç: 17 Ocak 1909 En çok kazanan: Fenerbahçe (148) Maç sayısı: 395 son maç nef stadyumu fenerbahçe 2-1 galatasaray
Senin insafına kalmış o ancak IFAB kuralları açık ve net. Bu pozisyonlara artık el verilmiyor çünkü el açık değil, doğal konumda, top çok yakından geliyor kaçıracak yeri yok elini.hocam eski bir futbolcu olarak ve halı sahalarda bizzat aynı pozisyonu yaşadım ve 3 gün önce oldu her seferinde el kararı çıktı ve topu kendim rakibe bıraktım
Harley , Bu Dediğin Biraz Saçma Olmuş. 20 Yıl Boyunca Bizi Yenmeye Çalışıp Yendiğiniz Günü T-Shirtlere Falan Bastırmıştınız Çünkü.Genel başarıya bak bakalım birde.
Fenerbahçe'nin tek amacı ve gayesi Galatasaray'ı yenmek olduğu için normal.
genel olarak fenerbahçe sk nın galatasaray a.ş den daha çok kupası vardır ayrıca 1959 öncesi ( galatasaraylı tff başkanının yılı öncesi ) ve şimdi ile 28 stsl kupası bulunmaktadır teşekkürlerGenel başarıya bak bakalım birde.
Fenerbahçe'nin tek amacı ve gayesi Galatasaray'ı yenmek olduğu için normal.