DR. BİYOLOJİ
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,326
Semih patır patır sıçtı kanka zaten nerede yok ki. Yürüyen balon.hocam ilk golde semihin hatası var bence
Semih patır patır sıçtı kanka zaten nerede yok ki. Yürüyen balon.hocam ilk golde semihin hatası var bence
Semih patır patır sıçtı kanka zaten nerede yok ki. Yürüyen balon.
akshdlsdajkljdsandsa abi izlemedim ama üzüldüm niye öyle dedin ki şimdiSemih patır patır sıçtı kanka zaten nerede yok ki. Yürüyen balon.
Barış da farklı değil ama şimdi onu da söyleyelim.sonuna kadar hak veriyorum
Ben buna güldüm affet. Maç izlemeye son 2 sezon başladım. Normalde GS FB arasında gs yi tutardım izlemeye başlayınca cidden GS yi neden tutuyorum dedim.za
zannetmiyorum
Kanka çok top kaybı yapıyor. Ve ayağı düzgün değil bence. Semih ve Barış Ferdi'nin kılı bile olamaz benim gözümde.akshdlsdajkljdsandsa abi izlemedim ama üzüldüm niye öyle dedin ki şimdi
o değilde hakem performansı iyi mi ?Barış da farklı değil ama şimdi onu da söyleyelim.
sıkıntı yokBen buna güldüm affet. Maç izlemeye son 2 sezon başladım. Normalde GS FB arasında gs yi tutardım izlemeye başlayınca cidden GS yi neden tutuyorum dedim.
GS evin küçük çocuğu
FB büyük çocuğu
BJK ortanca çocuğudur. (En az sesi çıkar en çok haksızlığa uğrar.)
Değil. Klasik Arda Kardeşler. İki tarafa da calmadigi saçma sapan net fauller var.o değilde hakem performansı iyi mi ?
Ortao değilde hakem performansı iyi mi ?
objektif yorum sonundaDeğil. Klasik Arda Kardeşler. İki tarafa da calmadigi saçma sapan net fauller var.
sen diyorsan doğrudur abiKanka çok top kaybı yapıyor. Ve ayağı düzgün değil bence. Semih ve Barış Ferdi'nin kılı bile olamaz benim gözümde.
Bu maçı bjk alır daha 89 dakika çok şansı var (!)