🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
şu arkadaşı banlayınDİNLE BAKAYIM DİNLE FENER AĞLAMA FENER AĞLAMA
şu arkadaşı banlayınDİNLE BAKAYIM DİNLE FENER AĞLAMA FENER AĞLAMA
Helal kanka.NE TARAFSIZI ÖLÜMÜNE GALATASARAY
Sen çok tarafsızsın belli oluyor !Tarafsız olmayı beceremeyen rakibini çekemeyen futbol katili, lütfen konumu terk et!
Buna bende katılıyorumşu arkadaşı banlayın
Alanyasporun kritik gol pozisyonu maximum 2, fenerbahçeye bakalım, 1 direkten dönen top, 1 penaltı kaçırma, 1 ozanın yanlış pasından mutlak gol şansının kaçması, ve bir kaç tane daha etkili pozisyon.%30 topla oynamşısınız. Kesinlikle efsane oynadınız
Pelkasın vuruşu şanslıydıAlanyasporun kritik gol pozisyonu maximum 2, fenerbahçeye bakalım, 1 direkten dönen top, 1 penaltı kaçırma, 1 ozanın yanlış pasından mutlak gol şansının kaçması, ve bir kaç tane daha etkili pozisyon.
İsterlerse topu eve götürsünler 3 puanı Fenerbahçe aldı, ve tamamen hakkıyla aldı.
O yüzden boş yapma.
İŞTE BÖYLE YENİLGİYİ YOK SAYIYORSUNUZKonuyu terk et! Burada maç hakkında konuşurken gelip tezahürat atıyorsun. Konuyu terk et yoksa "yoksay" butonunu kullanmak zorunda kalacağım.
Ama %30 topla oynamışızAlanyasporun kritik gol pozisyonu maximum 2, fenerbahçeye bakalım, 1 direkten dönen top, 1 penaltı kaçırma, 1 ozanın yanlış pasından mutlak gol şansının kaçması, ve bir kaç tane daha etkili pozisyon.
İsterlerse topu eve götürsünler 3 puanı Fenerbahçe aldı, ve tamamen hakkıyla aldı.
O yüzden boş yapma.
B en öyle bişey yapmadımDostum en azından doğruları püskuruyorum. Konuya gelip alakasız bir video bırakıp fenev qglama demiyorum.