Fenerbahçe Maçı İçin Koltuk Önerisi

Luci_

80+ Bronze
Katılım
3 Şubat 2021
Mesajlar
640
Reaksiyon skoru
131
Merhaba ilk defa fenerbahçe maçına gidicem. Hangi konumdan koltuk almalıyım? Taraftar gruplarına falan pek bulaşmak istemiyorum. Maksimum 3500tl falan verebilirim bilete.
 
kale arkası alt kısımdan herhangi bir yere al hocam 950 tl , genelde kale arkası üst kısımda oluyo o gruplar.
 
Kale arkalarından alma yeter
 
@elemin @Sadettin Saran
Hanginize güvenecek adam?
1761388973664.webp
 
Ben ayda bir gittğim için bilgilendirdim ucuz olsun taraftar gruplarının arasında olmayım derse kale arkalarının alt kısımları köşeye yakın taraflar sakin oluyo ama ayakta izlemek durumunda kalıyosun biraz , paraya kıyarım derse maraton ya da feneriumdan bir yer al fark etmez.Kale arkasında aldığın yere oturamıyon zaten genelde bir düzen yok.
 
Maçları zevksiz ne gerek var kardeş? Ye iç o parayla.
O yüzden ucuz yollu kale arkası alıp atmosferi yaşamak yeterli oluyor gerçek bir taraftar için baya keyifli bir aktivite.
 
Geri
Top