Sdza
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 265
- İsim
- Ahmet Yasin
- İlgilendiği Kategoriler
- ASUS DUAL RX 6600 8GB - İNTEL CORE İ5 11400F - H510M-EPCle 4.0 - CORSAİR 8+8(3200Mhz) Cl16 - Corsair CV650 650W 80+ Bronze
MS | Fenerbahçe 5-0 Zimbru
11' Ferdi Kadıoğlu
13' Kent
61' Dzeko
63' Szymanki
88' King
Fenerbahçe UECL gruplarına kalabilir mi? Kalırsa hangi tura kadar ilerleyebilir
MAÇ SONU AÇIKLAMALARI:
Dusan Tadic: "Oynadığım kulüplerde hep lider oyuncu oldum, kaptanlık yaptım. Şu anda kolumda kaptanlık bandı olmasa da takıma liderlik yapmaya çalışıyorum. Bu yüzden Fenerbahçe'ye getirildim. Buraya şampiyonluk için, liderlik etmek için geldim."
Edin Dzeko: "Cengo, benim arkadaşım ve kardeşim. Oyuncu ve arkadaşım olarak onu iyi bir şekilde tanıyorum. Cengiz Ünder'in iyi bir oyuncu olduğunu söyleyebilirim ama transfer konusundaki sorularınızı kulüple konuşmanız gerekiyor."
11' Ferdi Kadıoğlu
13' Kent
61' Dzeko
63' Szymanki
88' King
Fenerbahçe UECL gruplarına kalabilir mi? Kalırsa hangi tura kadar ilerleyebilir
![Thinking face :thinking: 🤔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f914.png)
MAÇ SONU AÇIKLAMALARI:
Dusan Tadic: "Oynadığım kulüplerde hep lider oyuncu oldum, kaptanlık yaptım. Şu anda kolumda kaptanlık bandı olmasa da takıma liderlik yapmaya çalışıyorum. Bu yüzden Fenerbahçe'ye getirildim. Buraya şampiyonluk için, liderlik etmek için geldim."
Edin Dzeko: "Cengo, benim arkadaşım ve kardeşim. Oyuncu ve arkadaşım olarak onu iyi bir şekilde tanıyorum. Cengiz Ünder'in iyi bir oyuncu olduğunu söyleyebilirim ama transfer konusundaki sorularınızı kulüple konuşmanız gerekiyor."
Son düzenleme: