Abi tribün kaptanı mı olacaksın yoksa başka bir şeymi daha bende bulamadımne alaka kardeşim kedi kulübü açılıyorda fenerbahçe kulubu neden acılmıyor sosyal hayatta etkileşimde bulunucak bir kulubun ne zararı var sana ?
Aleyküm selamSelamlar.
ünvan farketmez kardeşim fenerbahçe yazması yeterAbi tribün kaptanı mı olacaksın yoksa başka bir şeymi daha bende bulamadım
Abi imzana sadece FENERBAHÇELİLER kulübü yazacaksın birde sana rütbe belirledikmi tamamnasıl katılıyoruz forumda kulüp işlerini bilmiyorum
FENERBAHÇELİLER kulübü Tribün kaptanı olurmuünvan farketmez kardeşim fenerbahçe yazması yeter
tamam kardeşimAbi imzana sadece FENERBAHÇELİLER kulübü yazacaksın birde sana rütbe belirledikmi tamam
Umarım büyük bir kulüp oluruztamam kardeşim
Selam hoş geldinSelamlar.
İmzana kulübün adını ve taraftar yazman yeterli olırUmarım büyük bir kulüp oluruz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Selam hoş geldin
imzamızdaki ad yeterUmarım büyük bir kulüp oluruz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Selam hoş geldin
kulüp üyelerinin sosyal hayatta yardımlaşma ve dayanışma içinde olması bir amaca hizmet etmiş olmuyor mu ?Forumda takım sınıflandırması bence kötü olur tavsiye etmem ,,ayrıca burası yardımlaşma yeri ,bu kurulan kulüplerin belirli bir amacı ve yardım konusu var .Böyle bir şeyin gerçekleşmemesi lazım. Çok ama çok gereksiz ve konu dışı .Ve bunu fenerli olarak diyorum