Fenerbahçe'nin yeni başkanı belli oldu!

Gravewormszr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,717
Evet arkadaşlar bugün Fenerbahçe için büyük gündü. Sonunda bütün sandıklar açıldı ve resmi olmayan sonuçlara göre Fenerbahçe'nin yeni başkanı Sadettin Saran oldu. Şimdiden hayırlı olsun. @Ali Koç başkanım size geçmiş olsun, @Sadettin Saran başkanım size de hayırlı olsun.

Galatasaray'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bayraklar yarıya indi.

Evet arkadaşlar bugün Fenerbahçe için büyük gündü. Sonunda bütün sandıklar açıldı ve resmi olmayan sonuçlara göre Fenerbahçe'nin yeni başkanı Sadettin Saran oldu. Şimdiden hayırlı olsun. @Ali Koç başkanım size geçmiş olsun, @Sadettin Saran başkanım size de hayırlı olsun.

oncelikle tesekkur ediyorum ve buyuk bi haksizlik oldugunu dile getirmek istiyorum. saran bey oylari caldi ve senelerdir bu kadar transfer yapilmasina ragmen taraftar halende begenmedi . umarim 50 yil daha sampiyon olamazsiniz gun yuzu gorme essekbahce✍️

oncelikle tesekkur ediyorum ve buyuk bi haksizlik oldugunu dile getirmek istiyorum. saran bey oylari caldi ve senelerdir bu kadar transfer yapilmasina ragmen taraftar halende begenmedi . umarim 50 yil daha sampiyon olamazsiniz gun yuzu gorme essekbahce✍️

Başkanım en son seçim sonuçlarına itiraz edecektiniz, onun sonucu ne oldu? Başvurunuzu yaptınız mı?

başkanım siz üzülmeyin ford bayisinde çalışırsınız

Seçim karnımı acıktırdıya hocam siz Bursada yaşıyorsunuz sanırım güzel süt helvası yapan yer önerir misiniz

suan itirazlarimiz devam etmekte umarim sonuclanir ve secim tekrarlanir.

Umarım başkanım. Bir Galatasaray'lı olarak bayrakları yarıya indirdik tesislerde, hiç hoş olmadı. Size güvenimiz tam.

7 yıllık Ali Koç döneminde Fenerbahçe’de görev alan ve tamamı başarısız olan teknik direktörler:

• Phillip Cocu
• Erwin Koeman
• Ersun Yanal
• Zeki Murat Göle (2 kez)
• Tahir Karapınar
• Erol Bulut
• Emre Belözoğlu
• Vitor Pereira
• Jorge Jesus
• İsmail Kartal (3 kez)
• Jose Mourinho
• Domenico Tedesco (Devam ediyor)

7 senede sadece 1 kupa olmasına rağmen 7900 oy alabiliyor. Kulübü küme düşürse geçerli oyların tamamını alacak demek ki.

Benim de anlamadığım şey o zaten. Aziz Yıldırım gelse bile bu şekilde biterdi büyük ihtimalle. Tamam diğer branşlarda başarılı olabilir de Türkiye'nin lokomotifi futbol yani. Burada başarılı değilsen kulüp olarak başarılı değilsin demektir. Ama çok başarılılarmış gibi sadece 200 küsür oyla kaybetti.

• Beğen
Reaksiyonlar: emos
Geri