Neler Yeni

Ferrari F430 Hakkında bilgisi olan varmıdır ?

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Hocam kendim kullanıyorum çok memnunuz ailecek. Bunun dışında 2. araba olarak Mercedes benz S400D aldık, hani ekmek almaya falan giderken biniyoruz oda iş yapıyor. Ferrari'den alacaksanız 2-3 tane alın altı kurtarmaz biz ailecek 4 kişiyiz hepimize 1 tane aldık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şaka bir yana alacaksanız kötü Ferrari olmaz bence. Niye uzun yol yapılmasın dünya turuna bile çıkılır.
okurken matematiğim gelişti hocam teşekkürler

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Bu arada Ferrari almayı düşünüyorsan zaten uzun yola gidecek ikinci bi arabanın olması lazım. Bu tarz süperspor otomobillerin geneline bakarsan zaten hep düşük km li kısa mesafelerde zevk amaçlı kullanıldığını anlarasın. Böyle arabaların motor ömrü çok kısa oluyo genelde, sık sık uzun mesafelerde kullanırsan ciddi masraflarla karşılaşırsın

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,512
İsim
Hakanbey
Bu arada Ferrari almayı düşünüyorsan zaten uzun yola gidecek ikinci bi arabanın olması lazım. Bu tarz süperspor otomobillerin geneline bakarsan zaten hep düşük km li kısa mesafelerde zevk amaçlı kullanıldığını anlarasın. Böyle arabaların motor ömrü çok kısa oluyo genelde, sık sık uzun mesafelerde kullanırsan ciddi masraflarla karşılaşırsın
İzmir'den Fethiye gidip gelsek sorun yaratirmi bunu bilsem yeterli

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
İzmir'den Fethiye gidip gelsek sorun yaratirmi bunu bilsem yeterli
Hocam o kadarını bilemem ya ama böyle yılda 20 bin 30 bin km yapılacak arabalar değil orasını biliyorum. Ayrıca bu araçlar sürüş zevki açısından muhteşem olsa da konfor kısmında da bi o kadar kötü oluyolar genelde. Yani sürekli gidip gelecekseniz sizi yoracağını düşünüyorum. Tabi arabaya hiç binemediğim için benim söylediklerim bu sınıf otomobiller için bir genelleme

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,512
İsim
Hakanbey
Hocam o kadarını bilemem ya ama böyle yılda 20 bin 30 bin km yapılacak arabalar değil orasını biliyorum. Ayrıca bu araçlar sürüş zevki açısından muhteşem olsa da konfor kısmında da bi o kadar kötü oluyolar genelde. Yani sürekli gidip gelecekseniz sizi yoracağını düşünüyorum. Tabi arabaya hiç binemediğim için benim söylediklerim bu sınıf otomobiller için bir genelleme
Anladım ozaman kiralamak daha mantıklı yazın 15 gün binilecek topu topu

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Tümay
Bu araca sadece binmek için para verilmiyor dükkan önünde durması bile yeter
Dükkanın önünde durması için alıyorsanız uzun yol yapması önemli değil. Aracı alırsanız özelden fotoğraflarını atarsanız sevinirim, bakalım nasıl duruyor :p

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,512
İsim
Hakanbey
Dükkanın önünde durması için alıyorsanız uzun yol yapması önemli değil. Aracı alırsanız özelden fotoğraflarını atarsanız sevinirim, bakalım nasıl duruyor :p
Masraf tarafı korkuttugu için kiralamayı düşünüyorum şuanda

Yılda 15 gün uzun yol yapicak diğer zamanlar dükkan önünde duracaktı asıl fikrim buydu ama uzun yolda problem çıkarma riski fazla olduğu için sadece kiralamak daha mantıklı geliyor

Değerli forum moderatörleri konuyu kitleyebilirsiniz sorumun cevabını aldım.

Son düzenleme:

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Top Bottom