🔥İndirim Fevell XS1 1998₺ (FuryLevelin Markası)

4.5 Yıldır falan kablosuz Fury X kullanıyorum. Halen daha taş gibi çalışıyor. Kullanmadığınız markayı kötülemeye gerek yok.
14-20yaş aralığı kitleye satabiliyorlar glb sadece ürünleri :D 2-2.5K bandında ''iyi'' bir kablosuz kulaklığın olabileceği hayalini satıyorxd
Çöp böyle yayınların Fason ürünlerine para vermeyin. Maliyeti 200 TL den fazla değil

bu arkadaşın ilk cıkardıgı rampage crack kulaklıgını kullanıyordum tek avantaji hafif dizi film izlemelik kulaklık oyuna girmeyin bile delaydan sesler yıllar sonra kulagınıza ulaasıyor cünkü

4.5 Yıldır falan kablosuz Fury X kullanıyorum. Halen daha taş gibi çalışıyor. Kullanmadığınız markayı kötülemeye gerek yok.
Ürünü yıllardır kullanıyor olman ürünün iyi olduğu anlamına gelmez, o zaman 3310da fena telefon onu kullan. İyi bir kulaklığı denediğinde farkı anlarsınxd

Ürünü yıllardır kullanıyor olman ürünün iyi olduğu anlamına gelmez, o zaman 3310da fena telefon onu kullan. İyi bir kulaklığı denediğinde farkı anlarsınxd
Sen denedin de kötü olduğuna mı karar verdin peki?

Sen denedin de kötü olduğuna mı karar verdin peki?
İlk 2 kulaklığını denedim, kulağıma sürmeye değmez. Bu da zaten rebrand ürün. Geçen sene forumda reklamını yapcam diye lavuğun biri beleş beleş diye paylaştı alan herkes dcde ROBOCOP gibiydi ODWQKPDOQKWDQ
Kalite+kablosuzu bu fiyatlara bulamazsınız, gidin kablolu iyi bir ürün alın çakma iphone almaktan farkı yok

Forumlarda çok algı yaptılar geçen sene Z1 için kısa süre sonra balonu söndü, bunun içinde bir operasyon başlar yakında, bizim türklerin hazır varken birşeyi tasarlayıp kendisinin üretme ihtimali yok

İlk 2 kulaklığını denedim, kulağıma sürmeye değmez. Bu da zaten rebrand ürün. Geçen sene forumda reklamını yapcam diye lavuğun biri beleş beleş diye paylaştı alan herkes dcde ROBOCOP gibiydi ODWQKPDOQKWDQ
Kalite+kablosuzu bu fiyatlara bulamazsınız, gidin kablolu iyi bir ürün alın çakma iphone almaktan farkı yok
bugün sese aldılar beni kulaklığın mic kalitesi için, bendeki cloud 3 kabloludan daha iyidi mic sesi bu xs1 modelinden bahsetmiyorum 2888 tl olan X1 modelinden bahsediyorum

Son düzenleme:
Denedinizmi kulakligi?
hiçbir marka bir anda popüler olmuyor Ayrıca
Denedim hocam. Fury level kim Allah aşkına kulaklık mı görmedin. Corsair hs80 Max. Barracuda Pro gibi markaların typce kablosu bile olamaz bunlar fason üretim üzerine logo basılıp satılıyor ne sürücüsü kaliteli ne malzemesi

Denedim hocam. Fury level kim Allah aşkına kulaklık mı görmedin. Corsair hs80 Max. Barracuda Pro gibi markaların typce kablosu bile olamaz bunlar fason üretim üzerine logo basılıp satılıyor ne sürücüsü kaliteli ne malzemesi
dediğin kulaklıkla bir tutman garip birisi üst seviye mal birisi girriş seviye :D

7.5K lık kulaklıkla 2k lık kulaklık karşılaştırmak çok adilce olmuş valla helal olsun ferrari varken kim volvo almak ister ki sonuçta :D :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,840
Üyeler
185,329
Son üye
by_yp
Geri