Fever meme yi nerden ücretsiz indiririm

wkeyd1

80+
Reaksiyon skoru
33
şuana kadar pc ye hiç crack oyun indirmedim.Bu oyunada para vermek istemiyorum çünkü tüm yayıncılardan izledim zaten ama boss yerini demek istiyorum oyunun o kısmını bitireni görmedim.Diğer oyunlarda sıktı nerden indirebilirim önerisi olan varmı?

al, 100% save varmı varsa çalışırmı bilmem 2saat oynamadan iade edersin

al, 100% save varmı varsa çalışırmı bilmem 2saat oynamadan iade edersin
onu biliyorum ama bi arkadaş şey demişti oyundan 2 kere çık gir yapınca iade edemiyosun.Bu elemanda oyundan atıyoya 2 kere falan iade edilmiyo sanırım

onu biliyorum ama bi arkadaş şey demişti oyundan 2 kere çık gir yapınca iade edemiyosun.Bu elemanda oyundan atıyoya 2 kere falan iade edilmiyo sanırım
ilk defa duyuyom 2 kez çık gir yapınca iade almıyorlar, steam destek de derki oynanış 2 saat geçmicek ve satın alım 2 hafta geçmicek, onun dışında başka şart yok

kanka bazi sitelerde 20 TL'ye istedigin oyunun oldugu hesabı verıyorlar sana girip oyle oynayabilirsin

ilk defa duyuyom 2 kez çık gir yapınca iade almıyorlar, steam destek de derki oynanış 2 saat geçmicek ve satın alım 2 hafta geçmicek, onun dışında başka şart yok
3 saate doğru sarksa bile sorun etmiyorlar. Eskiden 2.7 saat oynadığım oyunu iade edebilmiştim.

Geri