bence pc al çünkü xbox'daki oyunların %90'I pc'de var bence akraban neredeyse stokları sürekli kontrol et ve al sonra akraban getirsinArkadaşlar öncelikle şunu belirtiyim ben PC kullanmayı seven bir insanım ama baktım ekran kartı stokları düzelmiyor AMD işlemciler stok sorunu yaşıyor İntel H410 ve B460 çipsetli anakartlar 11. Nesil İntel işlemci desteklemeyecek bende elimdeki Core 2 Duo sistemimi satıp üzerine para ekleyeceğim (kaldı ki yurtdışındaki akrabam da biraz bana düşkün o da Series X'in fiyatının %30'unu felan karşılar, Series X'e 500 Euro dersek 150 Euro akrabam karşılar 350 Euro veririm 3000 lira cebimden çıkmış olur.)
Kalan paraya da Raspberry Pi 4 almak istiyorum ancak ben Raspberry Pi 4 ile Javascript Html Css vs. çalışabilir miyim? Son olarak Raspberry Pi 4'e aparat ile bile olsa HDD takabilir miyim aile fotoğraflarımızın olduğu bir HDD var da.
aynen orası haklı biraz pahalı. ama çok iyi ya.Her oyuna ayrı ayrı para vermek zor oluyor Xbox'da mis gibi gamepass var.
Ama fiyatlara kendim bakmadım. bazıları PS5 oyunları pahalı diyor örn: dark souls remake 650tl
naci neden kızgın attığını çok merak ettim takıldığımdan falan değil.Alınır çok mantıklı.
naci neden kızgın attığını çok merak ettim takıldığımdan falan değil.
Siz bana atmayın bana atana ben de atarım@Naci kızgın emojisini spamlama komik değilsin sırf sen sevmiyorsun diye herkes sevmiycek anlamına gelmiyor adam bütçesi varsa ve PS5 almak istiyorsa alır git başka forumda troll lük yap
Mesaj otomatik birleştirildi:
A0 TürkçeSiz bana atmayın bana atana ben de atarım