Neler Yeni

FH 4 Ağ Teşhisi hatası

-cN4

80+ Bronze
Çözümü nedir?
Arkadaşlar heryerde baktım ama bulamadım neyse, bu şekilde oynayacağız yapacak bir şey yok.

Son düzenleme:

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
orjinal mi ;?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
dns ayarlarını 8.8.8.8 8.8.4.4 yapıp tekrar dene. yine devam ederse başlat-hizmetler-xbox hizmetleri ile ilgili gördüğün seçenekleri durdur yeniden başlat. yine olmazsa yazarsan başka çözümler de söylerim.

-cN4

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dns ayarlarını 8.8.8.8 8.8.4.4 yapıp tekrar dene. yine devam ederse başlat-hizmetler-xbox hizmetleri ile ilgili gördüğün seçenekleri durdur yeniden başlat. yine olmazsa yazarsan başka çözümler de söylerim.
DNS Öyle zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Y
Yaptım olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Söyleyecek misiniz başka çözüm?

Son düzenleme:

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Yaptım olmadı

bunu dene;

arkadaşım ben kendi sorunu çözdüm söylüyorum size de belki sizde de işe yarar (ilk olarak ayarlara gir sonra hesaplara gir sonra aile ve diğer kullanıcılar sonra bu bilgisayara başka birini ekle sonra bu kişinin oturum açma bilgilerine sahip değilim sonra microsoft hesabı olmayan kullanıcı ekleyin de sonra windows tuşuna bas aç/kapa simgesinin olduğu bölümün en üstünde oturum var oradan yeni açtığımız oturumu seçin korkmayın windowsa hoşgeldiniz filan dicek ve yeni bir windows kurmuşsunuz gibi olacak ondan sonra oyunu nereye indirdiyseniz girin bende bu bilgisayar yerel disk c steam steamapss common oradanda forizonu buldum ve girdim ondan sonra hiç bir problem olmadı sadece alt tab fazla atmayın birde oyunu kapadıktan sonra öbür oturumunuza geçin ve görev yöneticisine girip daha fazla ayrıntı diyin ondan sonra kullanıcılar kısmından yeni kurduğunuz oturumu kapatın (not yeni açtığınız oturumda oyuna girerken steam hesap adı ve şifre isteyecek)

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
Top Bottom