Neler Yeni

FH5 ultimate edition alınır mı? 400tl

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Ömer Kurşun
trendyolda 100tl lik steam cüzdan kodları 80 tl ye düşmüş 5 tane alırsam fh5 ultimate edition alabilirim sizce almalımıyım yoksa biraz bekleyip oyunun kendinin indirime girmesinimi beklesem (gamepassim var) standart edition olarak bir süre devam edebilirim bugünde indirmeye bıraktım yarın deneyimleyeceğim ve amacım steamde alışveriş yapıp puan kasmak ondan dolayıda şuan çok istiyorum kararsız kaldım tamamen

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
trendyolda 100tl lik steam cüzdan kodları 80 TL ye düşmüş 5 tane alırsam fh5 ultimate edition alabilirim sizce almalımıyım yoksa biraz bekleyip oyunun kendinin indirime girmesinimi beklesem (gamepassim var) standart edition olarak bir süre devam edebilirim bugünde indirmeye bıraktım yarın deneyimleyeceğim ve amacım steamde alışveriş yapıp puan kasmak ondan dolayıda şuan çok istiyorum kararsız kaldım tamamen
Eğer hep Microsoft'tan oynayacaksan şimdilik gamepass ten oyna ama daha sonra Steam'den oynama gibi bir planın varsa Gamepass'tekine hiç başlama. Çünkü ayrı platformlar. Devam edemezsin, oyun sıfırlanır.

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Ömer Kurşun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer hep Microsoft'tan oynayacaksan şimdilik gamepass ten oyna ama daha sonra Steam'den oynama gibi bir planın varsa Gamepass'tekine hiç başlama. Çünkü ayrı platformlar. Devam edemezsin, oyun sıfırlanır.
steamden devam etmek istiyorum tabii ki microsoft la uğraşamam ve hesabımın da gideceğini biliyorum işte ne yapmalıyım trendyoldaki fırsatı değerlendirip 400tl ye alayımmı yoksa önümüz black friday indirim gelebilirmi steame

PLAYERGG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
fuat yıldırım
steamden devam etmek istiyorum tabii ki microsoft la uğraşamam ve hesabımın da gideceğini biliyorum işte ne yapmalıyım trendyoldaki fırsatı değerlendirip 400tl ye alayımmı yoksa önümüz black friday indirim gelebilirmi steame
İndirim gelir diye düşünüyorum fakat Parana değecek bir oyun olduğunu söyleyebilirim.

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Ömer Kurşun
İndirim gelir diye düşünüyorum fakat Parana değecek bir oyun olduğunu söyleyebilirim.
fh5 kesinlikle bende öyle düşünüyorum o yüzden sabırsızlanıp gamepass te indirmeye bıraktım yarın deneyimlemek istiyorum

Meto155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Meto155
Yeni çıkan bir oyun olduğu için indirim gelir fakat çok fazla gelmez hiç beklemek istemiyorsan ve yarış oyunlarını seviyorsan almanı öneririm

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
İndirime girmesi zor daha. Bayağı vakit kaybedersin. Bence şimdi al. Hatta seni gaza getiriyim oyunu sabahtan beri oynuyorum efsane

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Ömer Kurşun
Yeni çıkan bir oyun olduğu için indirim gelir fakat çok fazla gelmez hiç beklemek istemiyorsan ve yarış oyunlarını seviyorsan almanı öneririm
teşekkürler zaten forza için sistemimi upgrade edicem rx5500 xt 4gb kartım var sıkıntı yok ama işlemcim i3 9100f black friday de r5 3600 yada i5 10400f e geçeceğim miss gibi oyun deneyimi yaşamak için
Mesaj otomatik birleştirildi:

İndirime girmesi zor daha. Bayağı vakit kaybedersin. Bence şimdi al. Hatta seni gaza getiriyim oyunu sabahtan beri oynuyorum efsane
ooo eyvallah indirmeye bıraktım zaten gamepass imde ozaman alayım ben oyunu teşekkürler :)

PLAYERGG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
fuat yıldırım
Ben de bu sabah indirdim ama bilgisayarımdan dolayı fh4 ile grafik bakımından bir fark göremiyorum :D

Meto155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Meto155
teşekkürler zaten forza için sistemimi upgrade edicem rx5500 xt 4gb kartım var sıkıntı yok ama işlemcim i3 9100f black friday de r5 3600 yada i5 10400f e geçeceğim miss gibi oyun deneyimi yaşamak için

ooo eyvallah indirmeye bıraktım zaten gamepass imde ozaman alayım ben oyunu teşekkürler :)
Bende 1050 var haftaya rx6600 ve ryzen 5 3600 alıcam.

PLAYERGG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
fuat yıldırım

Hadi hayırlı olsun. Ben de bu yaz bir upgrade düşünüyorum.

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Ömer Kurşun
Bende 1050 var haftaya rx6600 ve ryzen 5 3600 alıcam.
oo kardeşim hayırlı olsun şimdiden benim kart iyi hoşta işlemci çöp yakın zamanda onuda değişicem az kaldı black friday e

Hadi hayırlı olsun. Ben de bu yaz bir upgrade düşünüyorum.
eyvallah kardeşim Allah ne muradımız varsa versin

Ben de bu sabah indirdim ama bilgisayarımdan dolayı fh4 ile grafik bakımından bir fark göremiyorum :D
grafik olarak azcık farklar var ama asıl fark seslerde ve bu beni çıldırtıyor heleki golf r çok kullanmak istiyorum

PLAYERGG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
fuat yıldırım
oo kardeşim hayırlı olsun şimdiden benim kart iyi hoşta işlemci çöp yakın zamanda onuda değişicem az kaldı black friday e

eyvallah kardeşim Allah ne muradımız varsa versin

grafik olarak azcık farklar var ama asıl fark seslerde ve bu beni çıldırtıyor heleki golf r çok kullanmak istiyorum
Amin inşallah.

Evet sesler süper.

Top Bottom