Neler Yeni

FIAT Egea 1.4 urban plus Araç alınır mı?

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dizel egeaya her türlü kefil olurum ama o araçla 4 kişi trabzonda dağlara çıkmışlığımız oldu :D

Dizel egea kullandık uzun süre onlar güzel araba tatmin ediyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kiraladığımız yer köylümüzdü araç 80 bin kilometrede sorunsuz duruyordu bence aracın zorlanmış olmasından ziyade motor gücü gerçekten zayıf.
Düz yol ve şehir içi için mükemmel ama bayıra gelmez hele birde doluysa.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Fiyatı nasıl sizce 1.4 urban plus 2019 model 600 bin
Araba piyasasından fiyat anlamında oldukça uzağım o konuda yardımcı olamam. Kendi arabamın fiyatını bile bilmiyorum şu sıralar :D

Dizel egeaya her türlü kefil olurum ama o araçla 4 kişi trabzonda dağlara çıkmışlığımız oldu :D
Birde siz vezirköprüye terme tarafından kim akıl verdi de gittiniz hocam. Şehirler arası yol gibi mesafe ordan orası. Vezirköprü merkeze bile çok uzak.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Birde siz vezirköprüye terme tarafından kim akıl verdi de gittiniz hocam. Şehirler arası yol gibi mesafe ordan orası. Vezirköprü merkeze bile çok uzak.
Kimse akıl vermedi benim yarı tarafım zaten samsun. Bu sene gidilmedik bir yer bırakmak istemedik zaten çok da gezilecek yer yokmuş ama olanların hepsine gittik işte :D

Kimse akıl vermedi benim yarı tarafım zaten samsun. Bu sene gidilmedik bir yer bırakmak istemedik zaten çok da gezilecek yer yokmuş ama olanların hepsine gittik işte :D
Nerelisiniz tam olarak.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
1.4 benzinli egea hayatımda kullandığım en kötü araba olabilir sanırım. Şimdi gözlerini kapat ve gitmeyen bir araba hayal et. Ettin mi? 1.4 benzinli egea hayalinde ki arabadan bile daha yavaş. Mühendsiler bir araba nasıl bu kadar gitmez diye oturup düşünmüşler de 1.4 benzinli egeayı ortaya koymuşlar gibi. Samsun gezimde 1 haftalığına kiralamıştım yokuşta tırlarla kafa kafaya gidince anladım hata yaptığımı :D
Oturup düşünme kısmı 20 yıl önce 1000 kiloluk albeaya palioya olduğu için normal. Egeadaki gidişi gene iyi eski nesilleri ondan da beter
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman en mantıklısı iyi bir egeanın 1.6 bulup almak olcak hocam
Eğer performans çok önemliyse 1.6 alınır. Ama değilse 1.6nın masrafları insanı bunaltır. 1.3 almak çok daha mantıklı. Hem yakıt hem de masraflar açısından

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Enes yağız
Arkadaşlar 1.4 araçtan memnun kalanda var kalmayanda kararsız kaldım bi tane almak istediğim bir araç var 2019 model 1.4 urban plus Fiyat 600 alımırmı hız meraklısı değilim. Sizin fikriniz nedir
ömür torpüsü 3. vites 60 görüyor şaka gibi bir hantallik var arabada

Top Bottom