Neler Yeni

Fiat Egea 1.6 E-Torq HB otomatik alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Alper Koç
Arkadaşlar sizce almaya değer mi? Şuan fiyatları pahalı bence yaza doğru ucuzlayacak sağlam araba değil ama o paraya hem parça ve bakım maliyeti az sizce 100.000 TL'ye kadar otomatik HB ne alınabilir veya sedanı da alınabilir mi çünkü fark az siz neler dersiniz şimdiden teşekkürler.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar sizce almaya değer mi? Şuan fiyatları pahalı bence yaza doğru ucuzlayacak sağlam araba değil ama o paraya hem parça ve bakım maliyeti az sizce 100.000 TL'ye kadar otomatik HB ne alınabilir veya sedanı da alınabilir mi çünkü fark az siz neler dersiniz şimdiden teşekkürler.
e torqlar hybrit motormu ?

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
e torqlar hybrit motormu ?
Benzinli Fiat hybrit nerde ya :D daha gelmedi egea ezbar bozuyor kardeşim ben kaza yapan egea gördüm benzinli 1.4 araç ta hiçbirşey olmamasına rahmen araç patlatı vurduğu sırada bi motorunda yağ yakmaları da mevcut egea tercih etmeyin.

ErdemOzturk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
ErdemÖztürk
Instagram
erdmxztrk
Benzinli Fiat hybrit nerde ya :D daha gelmedi egea ezbar bozuyor kardeşim ben kaza yapan egea gördüm benzinli 1.4 araç ta hiçbirşey olmamasına rahmen araç patlatı vurduğu sırada bi motorunda yağ yakmaları da mevcut egea tercih etmeyin.
Zaten Bu Arabaya Paramı Verilir. Adı Üstü Te-Ne-Ke

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
oda doğru egea neredeee hybtir motor neredee :).

Altunsoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
veysel emre altunsoy
100k ya buna vereceğime giderim passat alırım hıc yoktan sıradan bır egea bınmektense passata bıner bır havamız olur :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
ERTUĞRUL ÜNDAR
öncelikle sağlam araba değil kanısına nasıl vardınız allah korusun kaza yaptınızda içindenmi çıkamadınız? önyargılı olmayın ben ilk çıktığında sedan 1.6 mjet dizel aldım halen biniyoruz ve çok memnunuz 1.6 etorq motor alınır otomatik şanzımanları at6 diye geçer 6 ileridir benzinde yakıtı fazla gelebilir ama motoru lpg uyumludur iyi bir yerde takılırsa sorunsuz binersiniz hb versiyonları malzeme ve yalıtım olarak sedanlardan daha iyidir sınıf farkı nedeniyle aceleniz yok ise yıl sonuna doğru yeni benzinli motor seçenekleri gelecek diye biliyorum

ErdemOzturk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
ErdemÖztürk
Instagram
erdmxztrk
100k ya buna vereceğime giderim passat alırım hıc yoktan sıradan bır egea bınmektense passata bıner bır havamız olur :D
Kaç Yıllık Peki Çünkü Yenilerl 300k dan Başlıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
ERTUĞRUL ÜNDAR

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
Passat sanayiye düşmesin dostum :D
zaten dsg alırsanız sorun cıkabiliyor
opel astra sedan düşünülebilir f/p car :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
ERTUĞRUL ÜNDAR
2.el passata bineceğime gider sıfır egeaya binerim daha iyi sıfır sıfırdır herzaman ;)

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Alper Koç
hocam sağlam değil ama 0 arabalar olmuş 150.000

ErdemOzturk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
ErdemÖztürk
Instagram
erdmxztrk
Passat sanayiye düşmesin dostum :D
zaten dsg alırsanız sorun cıkabiliyor
opel astra sedan düşünülebilir f/p car :D
Volkswagen Dediğin Araba Asfaltta İyi Toprakta Bir Halta Yaramaz.

Top Bottom