Fiat Egea mı | Renault Taliant mı?

Bence Egea gayet iyi araba. (Linç yiyeceğim ama hiç araba görmedim, ben ne yapayım :D)
Neden linç yiyesiniz? Egea gerçekten iyi araba. Bu sadece bizim Türk milletinde araba beğenmeme var. Yok rengi vs. cart curt. Ömürümde ilk defa Taliant gibi beğenilmeyecek araba gördüm. Ne fiyatına değiyor ne markasına değiyor ne de ekstra bir özelliği var.

Sizce iki araç arasında en mantıklı hangisidir.
Benim Tercihim Fiat Egea (GAYIŞ Edition)
Fiat egea çok daha iyi bir araba. 1999 Lancer in arka camları bile otomatik iken 2021 Tailiant ta hala arka camlar elle açılıyor. Ve elektrikli aynası bile yok tailiant ın sanki 80 ler den kalma gibi duruyor.

biraz geç olacak ama net Egea. zaten o bütçelerde alınabilcek daha iyi arabada yok gibi.

Egeaa

insan okurken üzülüyor işin kötü yanı tork da çok düşük. 80-90nm birşeydir.
Bana 1.6 170 HP 280 nm’lik benzinli araç yetmiyor yeri geliyor herhalde 1.0 65 HP araca binsem kanser olurum 😄.

insan okurken üzülüyor işin kötü yanı tork da çok düşük. 80-90nm birşeydir.
0 dan 100 e 1 haftada geliyor herhalde 😂. Şaka bi yana 2021 model bir arabada bu güç nedir arkadaş? Yokuşu zor çıkar bu araç ve 0-100 ü 17sn sürüyor tam bir komedi. 90 model çoğu araçlar tailiant dan daha donanımlı ve daha performanslı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana 1.6 170 HP 280 nm’lik benzinli araç yetmiyor yeri geliyor herhalde 1.0 65 HP araca binsem kanser olurum 😄.
1.0 65HP ile sadece kamyon geçebilirsiniz hocam😁😂.

0 dan 100 e 1 haftada geliyor herhalde 😂. Şaka bi yana 2021 model bir arabada bu güç nedir arkadaş? Yokuşu zor çıkar bu araç ve 0-100 ü 17sn sürüyor tam bir komedi. 90 model çoğu araçlar tailiant dan daha donanımlı ve daha performanslı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1.0 65HP ile sadece kamyon geçebilirsiniz hocam😁😂.
Usain bolt ile aynı herhalde 0-100’ü 😄.

Açıkçası ben Fiat Egea tercih ederdim.Çünkü Fiat egeanın başlangıç fiyatı an itibariyle 166.900 TL ayrıca 1.4 motoru var..Fakat Taliant ise 1.0 motor ve 185.900 ₺ den başlıyor.Ve egea 30 beygirlik bir farkla daha güçlü bir araba.Ayrıca Egeanın ikinci el piyasasının daha hareketli olacağını düşünüyorum.

Taliant Egeanın rakibi bile olamaz tam teneke dediğimiz cinsten.
Egea tokatlar geçer her ne kadar Egea sevmesem de çok daha iyi bir araç

Egeanın hatchback Modeli çok gayış araba.

Egea C segmenti Taliant B segmenti. Üstelik fiyatlar da epey yakın birbirine. Bu şartlarda ben olsam Egea alırdım.

Geri