Fiber internet için hangi internet sağlayıcısına geçmeliyim?

Cinarde

80+
Reaksiyon skoru
0
Yeni bir eve taşındım, eski evimde fiber yoktu telefon hattı üzerinden çekiliyordu. Yeni evimde fiber var ve fiber internete geçmek istiyorum ama kafam karıştı. Turknet altyapımın maks 100mbps olduğunu söylüyor, turkcell de alt yapı sorgu yaptıpımda yeni bi kampanyası olan 1000mbps e kadar internet verebileceğini söylüyor, Türk Telekom da benzer 200mbps ve 1000mbpslik paketler önerdi. Hangisine inanmam gerektiğini şaşırdım, bi yandan evdekiler televizyonu izlediğinden ve aktif olarak tivibu bulunduğundan aynı zamanda tv+ gibi hizmetlere de bakıyorum. Turknet bana Türk Telekom onay verirse tivibuyu kullanmaya devam edebileceğimi söyledi. Kafam gerçekten çok karıştı yardımcı olabilecek, bu hizmetlerden birini aktif kullanan biri varsa lütfen yardım etsin.

türknetin max 100 olması üzücü 1000 harici geçilmez türknet'e çünkü telekom altyapısını kullanıyor sorun olduğu zaman tt kullanmadığınız için geciktiriyorlar, bakmıyorlar falan türkcell 1000/1000 olmadığı için tercih etmezdim 1000/1000 yoksa diğer isslerde türk telekom kullanın geçin başınız ağırmaz bir sorun olduğu zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,158
Üyeler
184,742
Son üye
salih1427
Geri