Neler Yeni

internet sağlayıcısı ne seçmeliyim

quadoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kadirhan Öztürl
VDSL miydi?

100Mbps download (indirme), 8Mbps upload (yükleme) değeri verebilecekleri anlamına geliyor.
Paket olarak VDSL mi yazıyor Fiber mi?
Alıntıyı görüntüle

Şuradaki 100Mbps yazısının üstündeki VDSL ibaresinin yerinde Fiber varsa hiç düşünmeden geçin.
1640292290032.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Turk telekom neden bu kadar gereksiz pahalı anlamadım. TurkNet 100 TL , TT 100 MBPS 182 TL yazıyor. Hayır ne gibi bir ayrıcalığı var üstelik 24 ay taahhütlü birde

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Turk telekom neden bu kadar gereksiz pahalı anlamadım. TurkNet 100 TL , TT 100 MBPS 182 TL yazıyor. Hayır ne gibi bir ayrıcalığı var üstelik 24 ay taahhütlü birde
TurkNet, Telekom kadar fazla hizmet-servis sağlamıyor. Temel hizmeti sağlıyor bana eyvallah diyor denebilir.
Telekom kadar büyük seviyede de altyapı yatırımları yok. Telekom sadece altyapı hazırlayıp diğer firmalara port başına ücret alsa fiyatlar çok daha düşük olur.

quadoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kadirhan Öztürl
TurkNet, Telekom kadar fazla hizmet-servis sağlamıyor. Temel hizmeti sağlıyor bana eyvallah diyor denebilir.
Telekom kadar büyük seviyede de altyapı yatırımları yok. Telekom sadece altyapı hazırlayıp diğer firmalara port başına ücret alsa fiyatlar çok daha düşük olur.
Sen hangisini önerirsin ?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games