Neler Yeni

Fiber İnternet Sinyal Sorunu ve Ekiplerin Bir Türlü Gelmemesi

WebHead

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Alper Budak
Arkadaşlar merhaba. 8 ay önce bağlattığım Türk Telekom Fiber İnternet ile bugüne kadar hiç sıkıntı yaşamamıştım.22 Kasım Cuma Günü komşumuz da Türk Telekom abonesi olmuş ve o gün onun internetini bağlarken sanırım benim internetime zarar verdiler ve o gün bugündür internetim yok. Arızadan bir gün sonra geldiler ve modemi değiştirip gittiler ancak sorunu düzeltemediler. Sorunun bence modemden kaynaklanmadığımı ısrarla söylememe rağmen bir çözüm üretemeden acil bir işe bakmamız lazım bahanesiyle yapmadan gittiler.12 gündür de arıza hakkında incelememiz devam etmektedir smsyle ilgilenmeden bekletiyorlar.Elli kişiye aratmama rağmen, elli kere Türk Telekom Tüketici Şikayeti oluşturmama rağmen 12 gündür hala arızayı giderememekteler. Sonunda bir tane yetkiliye ulaşmamla sorunun sinyal kaynaklı olduğunu ve fiber ekiplerinin geleceğini söyledi.Bu Fiber ekipleri ne zaman gelir bilmiyorum ama bu sinyal problemi büyük bir sorun mudur?Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Modem ve Gpon cihazında her ışık yeşil yanıyor ama internet yok. Bunlar gelinceye kadar benim yapabileceğim bir şey var mıdır yoksa illa bu gelmeyen arıza ekiplerinin gelmesini mi beklemek zorundayım.

Reyconjeff

80+ Bronze
Hocam fiber optik kablolarımın zarar görmesi nedeni ile 2 aydır internetim yok gelip düzeltmiyorlar yazmadığım ulaşmadığım yer kalmadı umarım sizinki de böyle olmaz

WebHead

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Alper Budak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 ay neymiş hocam öyle? 12 gün oldu sinirden kafayı yiyeceğim zaten Allah sana sabır versin seni düşünemiyorum.Adres neresi aga? Ben Tekirdağ'da memur olarak ikamet ediyorum.Kendim dahil elli kişiye arattım, 50 tane tüketici şikayeti oluşturdum hala bekliyorum.Bir de 1000 mbpslik paket kullanıyorum ama kullanıcıyla arası bu kadar köpük bir şirket daha görmedim.Gerçekten yazıklar olsun TT'ye

Top Bottom