Cünyır
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,788
Verdikleri modem ip yakalayamıyor daha 6 7 ay öncesine kadar günde 4 5 kez reset atıyordumYılda Max 1 sorun çıkarır
Verdikleri modem ip yakalayamıyor daha 6 7 ay öncesine kadar günde 4 5 kez reset atıyordumYılda Max 1 sorun çıkarır
15senelik modemde yım hocam ta o zaman vermişlerdi 100mbps destekliyor hala sıkıntısızVerdikleri modem ip yakalayamıyor daha 6 7 ay öncesine kadar günde 4 5 kez reset atıyordum
Yani şimdi ben gayet sıkıntısız hızı tam ve kesintisiz aldığım için iyi derim ama o bölgedeki hizmet nasıldır onu bilmiyorum. O yüzden aslında ISS'ler her bölgede biraz kumar gibi, tamamen deneyimleyerek öğreniliyor. Bunun dışında ise o bölgede kullanan insanların genel memnuniyet durumunu biraz araştırmak lazım. Tabii hepsinin sonunda bazen semte göre bile değişiklik gösteriyor...Hocam memnun musunuz? Geçmeyi düşünüyorum da vdslden iyi mi
En son benim yaşadığım da I-Kutu'ya gelen güncellemeden sonra kutu iptal oldu ve hiç bi' şekilde kanallara erişim olmadı, ulatığımda bu cihazların güncellemeden sonra bunu yaptığını ve artık üretilmediğini söyledir. O yüzden de TV-Box kutusuna geçmem gerekti, diğeri aslında hem ayrı sinyal kablosu hem de internet üzerinden bağlantı alabiliyordu, Tv-Box ise sadece internet ile çalışan bi' sistem. Genel olarak yine sorun yok tabi ama düzgün çalışan bi' sistemin güncelleme vs ile sorunlu hale gelmesi de aslında ülkenin sorunlarından biri.Bilmiyorum hocam dediğim gibi 2 3 kere başıma geldi ama bu sefer çok ilgisiz ve sorumsuz davrandılar 2014 den beri kullanıyorum bazen yayınlarında sorun oluyordu onu da hemen çözüyorlardı ya ekip geliyordu ya da oradan bir şeyler yapılıyordu.
Adana’da ikamet ediyorum. TV falan ne avantajı oluyor hocam. Çanaktan çekip izliyorduk hep.Memnunum iyidir tabii nerde oturuyosunuz
Binada Türksat dışında internet kullanan görmedim hocam. Daire 4. katta TT başvurduk ama yukarı kadar çekme zahmetinde bulunmadılar sağ olsunlar.Yani şimdi ben gayet sıkıntısız hızı tam ve kesintisiz aldığım için iyi derim ama o bölgedeki hizmet nasıldır onu bilmiyorum. O yüzden aslında ISS'ler her bölgede biraz kumar gibi, tamamen deneyimleyerek öğreniliyor. Bunun dışında ise o bölgede kullanan insanların genel memnuniyet durumunu biraz araştırmak lazım. Tabii hepsinin sonunda bazen semte göre bile değişiklik gösteriyor...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
En son benim yaşadığım da I-Kutu'ya gelen güncellemeden sonra kutu iptal oldu ve hiç bi' şekilde kanallara erişim olmadı, ulatığımda bu cihazların güncellemeden sonra bunu yaptığını ve artık üretilmediğini söyledir. O yüzden de TV-Box kutusuna geçmem gerekti, diğeri aslında hem ayrı sinyal kablosu hem de internet üzerinden bağlantı alabiliyordu, Tv-Box ise sadece internet ile çalışan bi' sistem. Genel olarak yine sorun yok tabi ama düzgün çalışan bi' sistemin güncelleme vs ile sorunlu hale gelmesi de aslında ülkenin sorunlarından biri.
Valla 900 kusur kanal gözüküyor bı saatte sonra tekrarlıyor 500 kanal filan izliyebiliyorsun bide internet gayet iyiAdana’da ikamet ediyorum. TV falan ne avantajı oluyor hocam. Çanaktan çekip izliyorduk hep.
İnternetten yeme problemi oluyor mu hocam Ping falan yaratır mı box?Yani şimdi ben gayet sıkıntısız hızı tam ve kesintisiz aldığım için iyi derim ama o bölgedeki hizmet nasıldır onu bilmiyorum. O yüzden aslında ISS'ler her bölgede biraz kumar gibi, tamamen deneyimleyerek öğreniliyor. Bunun dışında ise o bölgede kullanan insanların genel memnuniyet durumunu biraz araştırmak lazım. Tabii hepsinin sonunda bazen semte göre bile değişiklik gösteriyor...
En son benim yaşadığım da I-Kutu'ya gelen güncellemeden sonra kutu iptal oldu ve hiç bi' şekilde kanallara erişim olmadı, ulatığımda bu cihazların güncellemeden sonra bunu yaptığını ve artık üretilmediğini söyledir. O yüzden de TV-Box kutusuna geçmem gerekti, diğeri aslında hem ayrı sinyal kablosu hem de internet üzerinden bağlantı alabiliyordu, Tv-Box ise sadece internet ile çalışan bi' sistem. Genel olarak yine sorun yok tabi ama düzgün çalışan bi' sistemin güncelleme vs ile sorunlu hale gelmesi de aslında ülkenin sorunlarından biri.
Kanal olayını anlamadım hocam özür dileyerek açabilir misiniz daha?Valla 900 kusur kanal gözüküyor bı saatte sonra tekrarlıyor 500 kanal filan izliyebiliyorsun bide internet gayet iyi
Ben 100Mbp/s internet kullanıyorum, aynı zamanda hem kendim hem de kardeşim laptop kullanıyor, bunların yanında telefonlar da WIFI'ye bağlı ve öyle ekstra hiç bi' sıkıntı yaşamadım.İnternetten yeme problemi oluyor mu hocam Ping falan yaratır mı box?
Kanal olayını anlamadım hocam özür dileyerek açabilir misiniz daha?
Pingi etkilemez değil mi TV olayı ona göre alayım direkt.Ben 100Mbp/s internet kullanıyorum, aynı zamanda hem kendim hem de kardeşim laptop kullanıyor, bunların yanında telefonlar da WIFI'ye bağlı ve öyle ekstra hiç bi' sıkıntı yaşamadım.
Ne zaman test yapsam 90Mbp/s+ hız ve 9-10 Ping alıyorum Speedtest'de.
Kanal olayı da Kablo TV ya da Kablo Net ayrı alabiliyorsun tabii ki, ikisini birlikte hizmet olarak alırsan TV'ye direkt kablonet üzerinden kutu ile kanal izleme olayı geliyor, herhangi çanak anten vs yok.
Herhangi etkisini görmedim ben ama eğer TV ile ekstra işim yok, SSport kanallarını falan almayacağım dersen, sadece düz kanalları açıp izlemek için standart kutuyu da alabilirsin, onda ekstra tv kablo bağlantısı oluyor. Böylece TV sadece kendi bağlantısından yayını alıyor.Pingi etkilemez değil mi TV olayı ona göre alayım direkt.
Yok hocam haber ve dizi izlerler bizimkiler başka işimiz yok. Ek olarak hocam özel devre 100-20 nedir, 100 sınırsız nedir?Herhangi etkisini görmedim ben ama eğer TV ile ekstra işim yok, SSport kanallarını falan almayacağım dersen, sadece düz kanalları açıp izlemek için standart kutuyu da alabilirsin, onda ekstra tv kablo bağlantısı oluyor. Böylece TV sadece kendi bağlantısından yayını alıyor.
Benim peder SSport'ta maç, Motor yarışı falan izlediği için onu değiştirmiştim.
O zaman en temel kutuyu alıp direkt kablonetin kendi anten kablosuyla TV izleyebilirsiniz. Onun dışında da Modem'e WIFI ya da ethernet ile bağlantı kurabilirsiniz.Yok hocam haber ve dizi izlerler bizimkiler başka işimiz yok. Ek olarak hocam özel devre 100-20 nedir, 100 sınırsız nedir?
normalinde de 20 upload var değil miO zaman en temel kutuyu alıp direkt kablonetin kendi anten kablosuyla TV izleyebilirsiniz. Onun dışında da Modem'e WIFI ya da ethernet ile bağlantı kurabilirsiniz.
Özel Devre 100-20, Kablonet Özel Devre hizmetinin bir çeşididir ve iki nokta arasında 100 Mbps yükleme ve 20 Mbps indirme hızları sunar. Bu hızlar, büyük dosya aktarımları, VoIP aramaları ve video konferans gibi bant genişliği yoğun uygulamalar için idealdir.
Normal ev kullanıcısı için gerek yok bunlara, 75-100Mbp/s gayet yetiyor zaten.