Fiber Kurulumu Yapıldı ama İnternet Gelmedi

ulaslan

80+
Reaksiyon skoru
80
Binamıza Türk Telekom fiber kutusu konuldu. 2 gün önce evimize gelip gpon ve modemle kurulumu yapıldı. Gün içerisinde internetin aktif olacağı söylendi ancak iki gündür durum aynı. Müşteri hizmetleriyle görüştüm 48 saat diyerek oyalıyorlar. Benim gibi evinde fiber kurulumu yapılmış olan varsa kaç gündür beklediğini merak ettim. Yan komşuda 2 saat içerisinde aktif edilmiş. Ayrıca şuan eski vdsl interneti hala kullanabiliyorum, fiber aktif olunca vdsl iptal olacak değil mi?

IMG_20210911_145754.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

up

Son düzenleme:
Binamıza Türk Telekom fiber kutusu konuldu. 2 gün önce evimize gelip gpon ve modemle kurulumu yapıldı. Gün içerisinde internetin aktif olacağı söylendi ancak iki gündür durum aynı. Müşteri hizmetleriyle görüştüm 48 saat diyerek oyalıyorlar. Benim gibi evinde fiber kurulumu yapılmış olan varsa kaç gündür beklediğini merak ettim. Yan komşuda 2 saat içerisinde aktif edilmiş. Ayrıca şuan eski vdsl interneti hala kullanabiliyorum, fiber aktif olunca vdsl iptal olacak değil mi?

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

up
Halihazırdaki VDSL aboneliğinizi iptal etmeniz gerekmiyor muydu?

Halihazırdaki VDSL aboneliğinizi iptal etmeniz gerekmiyor muydu?
öyle mi olması gerekiyor? Ne kurulumu yapan öyle bir şey söyledi ne de müşteri hizmetleri. Dediğim yan komşuda dediğiniz gibi bir şey yapmadı. 2 saat içerisinde gelmiş yeni internetleri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,272
Üyeler
188,225
Son üye
Kaledar38
Geri