Aslında cat6 ile kablo kanalı sayesinde göze batmadan istediğin yere götürebilirsin interneti.Ama hem prizi oraya çektik elektriği sigorta kutusundan alıyo adamda oraya koyacağınız için fiber kablosunu kısa tuttu
Ont cihazı fiber optik kabloyu çeşitli sinyal dönüştürücü ile internet RJ portuna çeviriyor yani bir nevi çevirici gibi düşünebilirsinBişi soracam ont cihazı ne işe yarıyor
Normal şartlarda ben öyle yapıyorum gittiğim evlere sıva üstünden kablo kanalı ile çekiyorumAslında cat6 ile kablo kanalı sayesinde göze batmadan istediğin yere götürebilirsin interneti.
Ben herhalde şu yukarıda arkadaşın attığı adaptörü alıcam herhaldeOnt cihazı fiber optik kabloyu çeşitli sinyal dönüştürücü ile internet RJ portuna çeviriyor yani bir nevi çevirici gibi düşünebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Normal şartlarda ben öyle yapıyorum gittiğim evlere sıva üstünden kablo kanalı ile çekiyorum
Bide bizde 2 wifi görünüyor birinde 2.4 ghz yazıyor birinde yazmıyor 2.4ghz yazan 60mbps fln veriyor yazmayan 96 falan ama o yazmayan ileriki odalarda wifide görünmüyor bu adaptörü alsam öyle Bi sorun yaşarnıyımOnt cihazı fiber optik kabloyu çeşitli sinyal dönüştürücü ile internet RJ portuna çeviriyor yani bir nevi çevirici gibi düşünebilirsin
Normal şartlarda ben öyle yapıyorum gittiğim evlere sıva üstünden kablo kanalı ile çekiyorum
Bizde müşterilere aynı kablo kanalını kullanıyoruz cat6 kesit küçük olduğu için ince bir kablo yeterli olur. Arkadaş uzunluğu hesaplayıp hem kablo hem kanal için, ona göre 1 boy kanalın 2 metro olduğunu bilip ona göre alacak.Ont cihazı fiber optik kabloyu çeşitli sinyal dönüştürücü ile internet RJ portuna çeviriyor yani bir nevi çevirici gibi düşünebilirsin
Birisi 5ghz birisi 2.4 5ghz uzak noktada pek çekmez yakınlaştıkca artar 2.4 GHz in kapsama alanı geniştirBen herhalde şu yukarıda arkadaşın attığı adaptörü alıcam herhalde
Bide bizde 2 wifi görünüyor birinde 2.4 ghz yazıyor birinde yazmıyor 2.4ghz yazan 60mbps fln veriyor yazmayan 96 falan ama o yazmayan ileriki odalarda wifide görünmüyor bu adaptörü alsam öyle Bi sorun yaşarnıyım
Ben şimdi bu adaptör den alıyorum modemi de açık bi yere alıyorum pc ye 5ghz gelirmiBirisi 5ghz birisi 2.4 5ghz uzak noktada pek çekmez yakınlaştıkca artar 2.4 GHz in kapsama alanı geniştir
Eğer çekim alanı iyi olursa gelir evetBen şimdi bu adaptör den alıyorum modemi de açık bi yere alıyorum pc ye 5ghz gelirmi
Bu modem ama orda bi kablolar takılı nası yapıcaz oradan değiştirmeyiEğer çekim alanı iyi olursa gelir evet
benimkide aynıydı 10 mt alıcağıma 20mt aldım tavanın dibinden gezdire gezdire getirdimAnnem izin vermiyor kablo görünmesini istemiyonuş
Da nın bıraktığı linkte hem bu var hemde bu attığım 5g falan diyo sence seninkinin alıyım burnumu alıyımBu ürün derdini çözer. Ping ve hız sorunu yaşatmıyor.
Kingboss AC1200 Wi-Fi Adaptör Dual Band USB 3.0 Fiyatı - Trendyol
Kingboss Dual Band Usb 3.0 Adaptör Kablosuz Wifi Alıcı Ac1200 Mbps 7412 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu ürün derdini çözer. Ping ve hız sorunu yaşatmıyor.
Kingboss AC1200 Wi-Fi Adaptör Dual Band USB 3.0 Fiyatı - Trendyol
Kingboss Dual Band Usb 3.0 Adaptör Kablosuz Wifi Alıcı Ac1200 Mbps 7412 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Reis o biraz bütçeyi aşıyorDostum hız sorunum da olmasın ping sorunum da diyosan bu işini çözecektir. USB 3.0 girişine takıyosun akıyosun.
TP-Link Archer T3U Plus 1300 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz TP-Link Archer T3U Plus 1300 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link Archer T3U Plus 1300 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü özelliklerini incele, 799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com