🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
Benim annem de böyleAnnem izin vermiyor kablo görünmesini istemiyonuş
Benim annem de böyleAnnem izin vermiyor kablo görünmesini istemiyonuş
100mbps intim var k mbps alırım bunlaBu ürün derdini çözer. Ping ve hız sorunu yaşatmıyor.
Kingboss AC1200 Wi-Fi Adaptör Dual Band USB 3.0 Fiyatı - Trendyol
Kingboss Dual Band Usb 3.0 Adaptör Kablosuz Wifi Alıcı Ac1200 Mbps 7412 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Abdullah'ın test videosu var. Ona bakabilirsin.100mbps intim var k mbps alırım bunla
Vala buat falan bilmem ben bağcılarda oturuyorumOdana taşımak için ya kablo çekeceksin modemden odana ya powerline adaptör alacaksın prizden internet alan yada router filan resim atabilir misin kontrol edeyim önce bulunduğu yerde internet hattı için buat var mı
Oturduğun yer ile ne ilgisi var sen modemin olduğu yeri çekip atabilir misinVala buat falan bilmem ben bağcılarda oturuyorum
Burası tam giriş kapısınım yanındaki dolapların üstündeki tavanla kalan o ara dolabın içindeki sigorta kutusundan priz çektik taktılar böyleOturduğun yer ile ne ilgisi var sen modemin olduğu yeri çekip atabilir misin
Çok yanlış bir konumda etrafı kapalı WiFi de verimsiz olur en azından modemi açık bir alana koyun Cat6 internet kablosu alarakBurası tam giriş kapısınım yanındaki dolapların üstündeki tavanla kalan o ara dolabın içindeki sigorta kutusundan priz çektik taktılar böyle
fiber kablosunu sertçe çek kardeşim ilk 3 gün geçtiyse yap ücretlendirme var mı bilmiyom fiber ekibi geldiginde şuraya istiyorum de oraya kurdurtSen o kabloyu çeksen kalır öyle uğraşmaz bana diyoki sökerim kabloyu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ona bişey diyemez o zorunlu derim yoksa İnternet iptal falan derinde hallolur
pederle bugün cat6 çektik 18 metre aga daha mantıklıÇok yanlış bir konumda etrafı kapalı WiFi de verimsiz olur en azından modemi açık bir alana koyun Cat6 internet kablosu alarak
Ama hem prizi oraya çektik elektriği sigorta kutusundan alıyo adamda oraya koyacağınız için fiber kablosunu kısa tuttuÇok yanlış bir konumda etrafı kapalı WiFi de verimsiz olur en azından modemi açık bir alana koyun Cat6 internet kablosu alarak
Tm ont cihazı kalsın orada sıkıntı değil ama modem olmaz böyle çok yanlış dedim Cat6 internet kablosu alıp modemi Uygun ortama taşıyın en azındanAma hem prizi oraya çektik elektriği sigorta kutusundan alıyo adamda oraya koyacağınız için fiber kablosunu kısa tuttu
Bişi soracam ont cihazı ne işe yarıyorTm ont cihazı kalsın orada sıkıntı değil ama modem olmaz böyle çok yanlış dedim Cat6 internet kablosu alıp modemi Uygun ortama taşıyın en azından