Fiber modemimi nasıl başka odaya taşırım

Reaksiyon skoru
1,128
Öncelikle iyi akşamlar bi sorum olucaktıda biz daha yeni 100mbps fiber aldık taktılar herşeyi giriş kapısının yanında delik vardı kapının önündeki fiber kablosunu oradan sokup hemen kapının oraya bağladı ve pc nin olduğu oda ona en uzak olan oda ben bu modemi o odaya nası taşırım

Modemi çekiceğine neden bir cat6 kablo çekmiyorsun

Öncelikle iyi akşamlar bi sorum olucaktıda biz daha yeni 100mbps fiber aldık taktılar herşeyi giriş kapısının yanında delik vardı kapının önündeki fiber kablosunu oradan sokup hemen kapının oraya bağladı ve pc nin olduğu oda ona en uzak olan oda ben bu modemi o odaya nası taşırım
Fiber kabloyu da uzatmanız lazım onu yapmanız için.
Neden direkt olarak kablo almıyorsunuz?

Bende fiber fizyon cihazı var ama muhtemel senin kablo tek damar kablodur ve uzatman için fizyon cihazı lazım. Kanal ve cat6 kablo ile halledebilirsin

Benim annemde kızıyor ve ben 27 yaşındayım.
Sen o kabloyu çeksen kalır öyle uğraşmaz bana diyoki sökerim kabloyu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiber kabloyu odana çekebilirsen o da gözükecek o mantıkla 😀

Ama dedikleri gibi fiber kabloya ek yapmak zor ve ekipman gerek.
Ona bişey diyemez o zorunlu derim yoksa İnternet iptal falan derinde hallolur

Wifi adaptörü var adı lineonyl Dı galiba 150mbps destekliyor sözde bi işe yaramıyor şuan bu internette bana 3 mbps fln veriyor hatta bazen wifiyi görmüyor bile niye böyle sizce önceki 8mbps İnterneti de full hepsini hatta fazlasını veriyordu 9 veriyordu İnterneti le arayıp konuşayımmı bu durumu ev çok büyük değil 3+1 modemin yanındaki oda 96 veriyor pc nin olduğu oda çekmiyor 30 fln veriyor nabıcam
Benim annem düzeni ve tertipi çok seviyor bende bir yere koydum oradan kaldı modemim.
Fiber kabloyu odana çekebilirsen o da gözükecek o mantıkla 😀

Ama dedikleri gibi fiber kabloya ek yapmak zor ve ekipman gerek.
Bende fiber fizyon cihazı var ama muhtemel senin kablo tek damar kablodur ve uzatman için fizyon cihazı lazım. Kanal ve cat6 kablo ile halledebilirsin

Wifi adaptörü var adı lineonyl Dı galiba 150mbps destekliyor sözde bi işe yaramıyor şuan bu internette bana 3 mbps fln veriyor hatta bazen wifiyi görmüyor bile niye böyle sizce önceki 8mbps İnterneti de full hepsini hatta fazlasını veriyordu 9 veriyordu İnterneti le arayıp konuşayımmı bu durumu ev çok büyük değil 3+1 modemin yanındaki oda 96 veriyor pc nin olduğu oda çekmiyor 30 fln veriyor nabıcam
Kablo çekmeye karşılarsa en kötü ihtimalle Powerline kullanılabilir diye düşünüyorum.

2 tane access point alıp birbirini göstererek ancak yaparsın hızlı internet ama oda pahalıya gelir 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,649
Üyeler
184,660
Son üye
Laz.
Geri