twiiterdan tt desteğe yazdım telefonda arayıp bir sürü kayıt bıraktım altyapı için , bölge müdürlüğüne gittim ordaki adamla konuştum öyle öyle geldi işte bende beklemiodum gelceğiniNereye yazdın?
Reis Eğer çok Fazla Talep Olursa Çekiyolar Altyapı.Milleti Örgütle Sonra Babıali Baskını Gibi TTye Baskın YapınOturduğum Bulvar üzerinde TürkNet üzerinden sorguladığımda bende 35 MBPS gözükğyor fakat yakında bir bina (400M uzakta) girersem 100 MBPS diyor. Fiber bize gelir mi? Binamız 2010 yılında yapılmış.
asşldömweaşqdmasşdlöa aynısını tek başıma yaptım ben tek kişilik ordu gibi geldi sonra .dReis Eğer çok Fazla Talep Olursa Çekiyolar Altyapı.Milleti Örgütle Sonra Babıali Baskını Gibi TTye Baskın Yapın
Bende Denesem Mi Acaba Bunuasşldömweaşqdmasşdlöa aynısını tek başıma yaptım ben tek kişilik ordu gibi geldi sonra .d
dene knka arkadaşım da deniyor aynı şekilde gelmicek galiba onaBende Denesem Mi Acaba Bunu
la Tam umutlandım Sonuna kadar okuyunca hayallerim yıkıldıdene knka arkadaşım da deniyor aynı şekilde gelmicek galiba ona