Neler Yeni

Yardım Fiber Router Önerisi

canyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mehmet Can Yüzbaşıoğlu
Herkese Merhabalar daha önce Netspeed üzerinden VDSL internet kullanıyordum yaklaşık 70 megabit hızım vardı. Türk Telekom üzerinden 1000 Megabit Fiber internete geçtim Ana modemim Telekom tarafından değiştirildi fakat üst kata çektiğim kablo ve modem sanırım Fiberi desteklemiyor sanırım çünkü Üst kata gelen Kablo ile internet hızım 100 megabit , Benim Üst kat için fiber kablo ve Modem almam gerekiyor sanırım tavsiye verebilecek var mı acaba?
Eski Ana modemim : Keenetic Extra DSL
Eski Üst kattaki modemim : Keenetic Start
Bu modemler fiber destekliyor mu sadece kablo mu değiştirmeliyim yoksa modem olarak bir router almam mı gerekiyor?

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,388
İsim
Eren
Herkese Merhabalar daha önce Netspeed üzerinden VDSL internet kullanıyordum yaklaşık 70 megabit hızım vardı. Türk Telekom üzerinden 1000 Megabit Fiber internete geçtim Ana modemim Telekom tarafından değiştirildi fakat üst kata çektiğim kablo ve modem sanırım Fiberi desteklemiyor sanırım çünkü Üst kata gelen Kablo ile internet hızım 100 megabit , Benim Üst kat için fiber kablo ve Modem almam gerekiyor sanırım tavsiye verebilecek var mı acaba?
Eski Ana modemim : Keenetic Extra DSL
Eski Üst kattaki modemim : Keenetic Start
Bu modemler fiber destekliyor mu sadece kablo mu değiştirmeliyim yoksa modem olarak bir router almam mı gerekiyor?
verdikleri modemin ethernet portları gigabit destekliyor olması lazım. modem marka modeli nedir? kablon cat kaç?
keenetic extra dsl model kodu ne? kn2111?-kn2112?

canyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mehmet Can Yüzbaşıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
verdikleri modemin ethernet portları gigabit destekliyor olması lazım. modem marka modeli nedir? kablon cat kaç?
Verdikleri modem alt katta ondan 1000 megabit alıyorum zaten benim sorunum üst kata giden internet kablosu ve üst kattaki modem 😀 Üst katımda keenetic start router var.

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,388
İsim
Eren
Verdikleri modem alt katta ondan 1000 megabit alıyorum zaten benim sorunum üst kata giden internet kablosu ve üst kattaki modem 😀 Üst katımda keenetic start router var.

canyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mehmet Can Yüzbaşıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu modelin ethernet portları gigabit desteklemediği için 1000 mbps alamazsın.
Hocam farkındayım onun zaten tam emin değildim sadece bana fiber router lazım. Ayrıca yukarı çekilen kabloyu da değiştirmeli miyim?

canyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mehmet Can Yüzbaşıoğlu
kablon gigabit destekliyorsa kabloyu değiştirmene gerek yok. kablonun üstünde cat kaç olduğu yazar.
Siz router tavsiyesi verebilir misiniz muhtemelen desteklemiyordur eski çünkü baya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,756
Üyeler
161,130
Son üye
ugurjan
Top Bottom