Fiber internet bağlantı

Reaksiyon skoru
17
arkadaşlar merhaba

hayatımda ilk defa fiber internet bağlatacağım vdsl kullanıyordum, cihazlar hakkında sorum olacak elimde bir adet huawei be3 wifi 7 router var ve eski bir modemim var. Fiber bağlatmadan önce modemi yenileyeyim diye düşündüm ama anladığım kadarıyla ontden çıkan kabloyu direkt routera bağlayabiliyorum ve modem olmadan kullanabiliyorum doğru mu ? ayrıca ontyi dışarıdan almamıza izin vermiyorlar sanırım.

bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

cogu fiber pakette modem dahil fiyat veriyorlar. yani zaten eline kiralik bir modem verecekler, bosuna yenileme bence modemi

Şuan millenicom kullanıyorum gayet memnunum yeni bir eve geçeceğim orada fiber varmış o sebeple sormak istedim kendime ait modem alayım diye düşündüm kiraya para vereceğime mal benim olsun.

Tt altyapıdan fi berde size kullanmanız için router veriyorlar. Bazısında tarife + kira, bazısında tarife içinde dahili.
Tt den fiber kullanıp routeri iade edip kiradan kurtulanlar var. Alternatif firmalar iade olanağı yok.
Kullanıcı adı ve şifrenizi öğrenirseniz farklı router kullanabilirsiniz.
Ont'den çıkan kabloyu kendi routerinize takmanız yeterli.
Elinizde Huawei be3 fazlasıyla yeterli, ekstra cihaz almanıza gerek yok.

Yeni aldığım binada super online 200 Mbps desteği varmış, millenicom dan bağlamayı düşünüyorum 350 lira gibi bir fiyat var onlarda da ont VS var mı nasıl oluyor durum

Tt altyapıdan fi berde size kullanmanız için router veriyorlar. Bazısında tarife + kira, bazısında tarife içinde dahili.
Tt den fiber kullanıp routeri iade edip kiradan kurtulanlar var. Alternatif firmalar iade olanağı yok.
Kullanıcı adı ve şifrenizi öğrenirseniz farklı router kullanabilirsiniz.
Ont'den çıkan kabloyu kendi routerinize takmanız yeterli.
Elinizde Huawei be3 fazlasıyla yeterli, ekstra cihaz almanıza gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,659
Üyeler
183,152
Son üye
ahmzk
Geri