Fifa 21 alınır mı vb.

Reaksiyon skoru
15
173 liraya düşmüş. Eğer fifa21 i olan varsa bir kaç şey sormak istiyorum. Bu tarz oyunları sadece ps cafelerde oynadım şimdi bilgisayarıma almak istiyorum. Kadrolar sürekli güncelleniyor mu yani en güncel kadroyu internetten kaçak mı yapıyoruz yoksa oyun orjinal olduğu için patch gelip kendi mi getiriyor güncel transferleri

oyuna internetten bir şey indirmeden kadroları güncelleyebilirsin.

Ben olsam PES alırdım, şahsi düşüncem. Bir oyuna bu kadar para vermem ben olsam.

oyuna internetten bir şey indirmeden kadroları güncelleyebilirsin.
siz pc üzerinden mi oynuyorsunuz hocam. Eğer öyleyse kol olarak tavsiye edeceğiniz var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben olsam PES alırdım, şahsi düşüncem. Bir oyuna bu kadar para vermem ben olsam.
onu da düşünüyorum şuan pes indiriminin 2 saati var ama oynanış olarak çok kötü geliyor pes

evet pc den amaben fifa 19 oynuyordum arkadaşım güncel olarak fifa 21 oynuyor ve kadroların güncellendiğini biliyorum
kol olarak bütçe?
bütçe ne kadar az o kadar iyi mantığıyla bakıyorum aklımda ilk başta ucuz idare edicek bişey alıp 1-2 ay içinde 200 civarına bişey almak

173 liraya düşmüş. Eğer fifa21 i olan varsa bir kaç şey sormak istiyorum. Bu tarz oyunları sadece ps cafelerde oynadım şimdi bilgisayarıma almak istiyorum. Kadrolar sürekli güncelleniyor mu yani en güncel kadroyu internetten kaçak mı yapıyoruz yoksa oyun orjinal olduğu için patch gelip kendi mi getiriyor güncel transferleri
Sürekli güncelleniyor kendi kendine en güncel hali ekstra bişey yapmana gerekyok ben 300 saattir oynuıyorum yaklaşık

bu bütçede
orjinal xbox 360
başka markaların ürettiği ps4 sony değil snopy gibi markaların
ve
var hangisi hoşuna giderse ben xbox 360 kolunu alırdım.

evet örneğin mostafa mohammed galatasarayda var 170 tl mfifa 21 için iyi ben 270 TL'ye almıştım

kabaca 1 ay önce steamdan pes 2021 aldım 30 küsür lira idi hepsiburadadan 2 adet ps3 kolu aldım 82 83 lira falandı tanesi sony falan yazdıgına bakmayın replika tabii ki bir adette bluetoth dongle aldım ve kablosuz olarak kullanıyorum oynuyorum toplam maliyet 200 liranın biraz üzerinde idi laptop da vs kullanacak iseniz dahili bluetooth dahi vardır çok agır fifa fanı değilseniz pes alın geçin

Geri