(っ◔◡◔)っ𝙻𝚞𝚌𝚒𝚎𝚕𝚕𝚎
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,205
pc için nerden alabilirim en ucuz 
hocam ben steam ve epic games öneriyorum daha ucuzları derseniz çakma ürün satma olayı olabilir ama bi steama göz atın indirimler olabilir cadılar bayramı indirimipc için nerden alabilirim en ucuz![]()
Steamden kalktı diye biliyorum hocam.hocam ben steam ve epic games öneriyorum daha ucuzları derseniz çakma ürün satma olayı olabilir ama bi steama göz atın indirimler olabilir cadılar bayramı indirimi
Fifa 21 i verecekleri çok sanmıyorum kankaKankam iyi forumlar, epic games basket oyununu vermişti. Takip edersen belki orda verilebilir
Var hocamSteamden kalktı diye biliyorum hocam.
Evet şimdi farkettim hocamVar hocam
![]()
EA SPORTS™ FIFA 21 on Steam
Football is back with EA SPORTS™ FIFA 21, featuring more ways to team up on the street or in the stadium to enjoy even bigger victories with friends.store.steampowered.com
Mesela hocam neresi güvelinir?EA Play ve hesap satan bazı güvenilir kişiler var ama offline oynarsın
Bilmiyorum hocam Steam indirimlerini takip etmiyorum.Tekrar 60 TL ye indirime girer mi?
Hocam içlerinden tek oynayacağım oyun fifa.Bilmiyorum hocam Steam indirimlerini takip etmiyorum.
EA Play kiralık gibi oluyor dersen aylık 30₺ miydi öyle bir ücreti var onu veririm dersen güzel servis. Ayrıca Xbox Gamepass'in içinden de geliyor.
Game satışEvet şimdi farkettim hocam
Tekrar 60 TL ye indirime girer mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mesela hocam neresi güvelinir?
hocam 355 tl nası vereyim bi oyunaİsterseniz steam üzerinden size hediye olarak gönderebilirim. Şuan 419tl fiyat gösteriyor %15 indirimli şekilde yani 355'TL'ye hediye olarak atabilirim hesabnıza.