Neler Yeni

FIFA 21 R3 çalışmama sorunu

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Selamlar, FIFA 21 de "R3" kullanamıyorum, bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Ayarlarım bu şekilde;

Not; "R3" maç içerisinde "defansif taktikler" bölümünü açıyor.

1625044429306.png

1625044443094.png

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bende sana yakın bir sorun yaşıyorum forza Horizon 4 oyununda. Oyunda üçgen tuşuna atama yapacağım atama yapmak için üçgene basıyorum oyundan atıyor.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Hâlâ eve gidemedim edebildiğim kadar yardım edeyim mobilden.
Bu videodaki programla çözülüyor. Uygulamayı indirdiktrn sonra gamepadini okut, bütün tuş ayarların çıkacak. Kendin baştan ayarla hepsini. Uygulamayı da oyunun klasörüne at, ayarları öyle yap. Eğer programda hata olursa farklı sürümünü dene

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Bu videodaki programla çözülüyor. Uygulamayı indirdiktrn sonra gamepadini okut, bütün tuş ayarların çıkacak. Kendin baştan ayarla hepsini. Uygulamayı da oyunun klasörüne at, ayarları öyle yap. Eğer programda hata olursa farklı sürümünü dene
sen fifa hakkında bilgilisin gibi.bende oyunu tam ekrana alınca sahneler vs. kasıyor.bunun sebebi ne olabilir.pencere modunda sorun yok ama

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
sen fifa hakkında bilgilisin gibi.bende oyunu tam ekrana alınca sahneler vs. kasıyor.bunun sebebi ne olabilir.pencere modunda sorun yok ama
Originin bu tarz sıkıntıları var, originden oyun içi menüyü kapat. İnternette detaylı vardır ingame bla bla tarzı bir ayar. Overlay screen de olabilir. Belki öyle düzelir. Düzelmezse oyunu pencere modda açıp alt+enter atarak tam ekrana almayı dene

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
Top Bottom