Eve gideyim yardımcı olucam müsait değilim şu an kral
sen fifa hakkında bilgilisin gibi.bende oyunu tam ekrana alınca sahneler vs. kasıyor.bunun sebebi ne olabilir.pencere modunda sorun yok amaHâlâ eve gidemedim edebildiğim kadar yardım edeyim mobilden.
Bu videodaki programla çözülüyor. Uygulamayı indirdiktrn sonra gamepadini okut, bütün tuş ayarların çıkacak. Kendin baştan ayarla hepsini. Uygulamayı da oyunun klasörüne at, ayarları öyle yap. Eğer programda hata olursa farklı sürümünü dene
Originin bu tarz sıkıntıları var, originden oyun içi menüyü kapat. İnternette detaylı vardır ingame bla bla tarzı bir ayar. Overlay screen de olabilir. Belki öyle düzelir. Düzelmezse oyunu pencere modda açıp alt+enter atarak tam ekrana almayı denesen fifa hakkında bilgilisin gibi.bende oyunu tam ekrana alınca sahneler vs. kasıyor.bunun sebebi ne olabilir.pencere modunda sorun yok ama
Teşekkürler.Hâlâ eve gidemedim edebildiğim kadar yardım edeyim mobilden.
Bu videodaki programla çözülüyor. Uygulamayı indirdiktrn sonra gamepadini okut, bütün tuş ayarların çıkacak. Kendin baştan ayarla hepsini. Uygulamayı da oyunun klasörüne at, ayarları öyle yap. Eğer programda hata olursa farklı sürümünü dene