Fifa 21’i 100 liraya aldım ho mu go mu?

Techno08

80+ Gold
Reaksiyon skoru
11,042
F7C90378-C4A6-433A-B0AE-4E80DA1A0312.png

104 lira tam tamına

h.g.o.

GO'umsu HO diyebilirim. FIFA22'nin çıkmasına çok az kaldı, 100 lira fazla gibi platform PS5 olduğu için de pek bir şey diyemiyorum.

Hayırlı olsun hocam. Eylül-Ekim gibi 22 çıkar muhtemelen her sene Eylül-Ekim gibi çıkıyor.
Onlineda oyuncu düşüşü olabilir o açıdan bişey diyemem fakat kariyer için alınır 100TL'ye. Hayırlı olsun tekrardan.

Hem hayırlı olsun hem de geçmiş olsun. 22 çıkınca online de aktiflik düşebilir ama kral oyundur kendisi. Ps kafelerde hep pes oynardım arkadaş Fifa ya çağırdı bundan sonra Fifa oynuyorum.

Hayırlı olsun hocam. Eylül-Ekim gibi 22 çıkar muhtemelen her sene Eylül-Ekim gibi çıkıyor.
Onlineda oyuncu düşüşü olabilir o açıdan bişey diyemem fakat kariyer için alınır 100TL'ye. Hayırlı olsun tekrardan.

pederle ve arkadaşlarla oynayacağız online oynamam muhtemelen

GO'umsu HO diyebilirim. FIFA22'nin çıkmasına çok az kaldı, 100 lira fazla gibi platform PS5 olduğu için de pek bir şey diyemiyorum.
Normal fiyat,bende aynısını fifa 21 çıkarken yapmıştım indirimde diye fifa 20 almıştım 90TL özel bir paket almıştım sorun göremiyorum fiyat konusunda.

Geri